Apare pe piață un nou model Dacia! Cu cât o vor putea cumpăra românii

Ultima actualizare:

Vești bune pentru șoferii din țara noastră! Peste numai câteva săptămâni, cei de la Dacia vor începe producția noii generații Duster, iar printre acestea se numără cele mai anticipate modele pe piața românească: Spring și Dacia Bigster! Mihai Bordeanu, șef al mărcii Dacia în România, spune că marca se află în expansiune!

Dacia Bigster / foto: autovit.ro
Dacia Bigster / foto: autovit.ro

Cei de la Dacia aduc vești bune pentru șoferii din țara noastră! Peste numai câteva săptămâni, compania auto va începe producția noii generații Duster, iar printre acestea se numără cele mai anticipate modele pe piața românească: Spring și Dacia Bigster! Mihai Bordeanu, șef al mărcii Dacia în România, spune că marca se află în expansiune!

„Suntem cu doar câteva săptămâni înainte de a avea acordul de fabricație, demararea producției noii generații Dacia Duster la Mioveni. Și ăsta este un lucru extraordinar. Vorbim despre cel mai bine vândut SUV din Europa prin canalul de retail în ultimii șase ani”, a decarat acesta.

Dacia Bigster, mașina cea mai anticipată de către români

O mulțime de români de abia așteaptă lansarea noului model, Dacia Bigster, pe piață! Această mașină urmează să fie pusă în vânzare începând cu 2025 și este vorba despre un autoturism de segment C, ceva mai mare decât vechiul Duster.

„La începutul lui 2025 vom lansa Bigster, o mașină de segment C, mai mare decât Duster. Evident, pentru a putea să fim gata pentru asamblarea acestuia în 2025 trebuie să lucrăm mult anul viitor. Asta e o mare provocare. Modelul a ajuns deja în România, la centrul de design și, mai departe, la centrul tehnic de la Titu”, a mai spus Mihai Bordeanu.

În privința prețului acestei mașini atât de anticipate de către români, potrivit celor de la automarket.ro, este posibil să fim nevoiți să scoatem din buzunare undeva în jur de 22.000 de euro. Desigur, acest preț este unul estimativ, așa că rămâne de văzut care va fi prețul oficial al acestei noi mașini. Începând cu 2025, românii vor putea să achiziționeze noua Dacia Bigster, care este produsă chiar în țara noastră!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net