Aresta╚Ťi pentru ╚Öpag─â la Serviciul de Ambulan╚Ť─â Neam╚Ť

Caz halucinant de corup╚Ťie la Serviciul de Ambulan╚Ť─â Jude╚Ťean Neam╚Ť. Procurorii DNA i-au re╚Ťinut pe managerul general interimar al SAJ Neam╚Ť, Dan Dorin Morenciu, ╚Öi pe dou─â asistente ╚Öefe, ace╚Ötia fiind fila╚Ťi ╚Öi prin╚Öi ├«n flagrant cu o sum─â impresionant─â de euro, ob╚Ťinut─â ca ╚Öpag─â de angajare.

ambulanta
Un caz de corup╚Ťie a fost rezolvat de urgen╚Ť─â de procurorii DNA, la Neam╚Ť

Cei trei au fost re╚Ťinu╚Ťi de procurori pentru luare de mit─â, fiind acuza╚Ťi c─â au primit, ├«n total, o ╚Öpag─â de 48.000 de euro, anun╚Ť─â G4Media.

5.000 de euro pentru un loc de munc─â

├Ämpotriva lor au fost str├ónse dovezi care indic─â faptul c─â  ├«n perioada 2 ÔÇô 10 mai 2022, Dan Dorin Morenciu, prin intermediul celor dou─â subalterne ar fi pretins de la opt persoane, suma de 5.000 euro, pl─âtit─â individual, pentru a fi angajate pe perioad─â nedeterminat─â.

Cite╚Öte ╚Öi: Medic chirurg, condamnat pentru ╚Öpag─â: ┬źPentru banii ─â╚Ötia, nu te operez┬╗

Ace╚Ötia ar fi urmat s─â sus╚Ťin─â un un concurs formal pentru ocuparea unor posturi de personal sanitar ╚Öi sanitar auxiliar, ├«nfiin╚Ťate ├«n perioada st─ârii de alert─â.

Ancheta a fost realizat─â de procurorii anticorup╚Ťie, care au beneficiat de suportul Direc╚Ťiei Generale Anticorup╚Ťie ╚Öi al Direc╚Ťiei de Opera╚Ťiuni Speciale.

Propunere de arestare preventiv─â

Cei trei urmeaz─â s─â ajung─â vineri, 20 mai, ├«n fa╚Ťa unui magistrat al Tribunalului Bac─âu cu propunerea de arestare preventiv─â pentru 30 de zile.

Flagrantul a avut loc ├«n urm─â cu dou─â zile, detaliile aflate de anchetatori fiind halucianante. Managerul Serviciului de Ambulan╚Ť─â Neam╚Ť s-a ├«nt├ónit pe o strad─â din municipiul Piatra Neam╚Ť cu una dintre cele dou─â subalterne pentru a primit sua de 40.000 euro.

Asistenta a cerut o șpagă mai mare

Dac─â ├«n╚Ťelegerea ini╚Ťial─â dintre suspec╚Ťi prevedea o ╚Öpag─â de 5.000 de euro, se pare c─â asistenta ar mai fi ÔÇ×taxatÔÇŁ ├«n plus cu ├«nc─â 1.000 de euro fiecare persoan─â.

Cite╚Öte ╚Öi: ╚śase poli╚Ťi╚Öti rutieri din Bac─âu, acuza╚Ťi de luare de mit─â. C├ót cereau ╚Öoferilor s─â nu-i amendeze

Diferen╚Ťa de 8.000 euro, din ╚Öp─âgile celor opt persoane care urmau s─â ÔÇ×sus╚Ťin─âÔÇŁ concursul de angajare, ar fi ajuns la cea de-a doua asistent─â re╚Ťinut─â.

╚śpaga a fost identificat─â ╚Öi recuperat─â de procurorii DNA ├«n urma unei perchezi╚Ťii corporale.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg
orban zelenski jpg