Asasinul a mărturisit totul! Care este, de fapt, motivul dublei crime de la Timișoara

Ies la iveală noi detalii în cazul dublei crime de la Timișoara. După ce a fost căutat timp de două zile, principalul suspect a fost prins. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a explicat de ce a ales să îi ucidă pe cei doi bătrâni.

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins  Foto: captură Digi24
Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins Foto: captură Digi24

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 38 de ani a fost găsit în zona Gării de Nord din Timișoara. Criminalul s-ar fi dus, ieri, acasă să își schimbe hainele, apoi a ieșit în oraș.

După ce suspectul a oferit primele declarații, anchetatorii au stabilit că individul îi cunoștea pe cei doi bătrâni pe care i-a ucis. Avea restanţe la întreţinere, iar femeia i-a deschis uşa crezând că a venit să aducă banii.

„Suspectul dublei crime de la Timişoara a fost prins! Mulţumim cetăţenilor care s-au implicat şi, în urma vizionării portretului robot şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat la identificarea acestuia! Mulţumim poliţiştilor şi procurorului, care au lucrat zi şi noapte, oră de oră, pentru a-l prinde pe suspect! Transmitem şi pe acesta cale condoleanţe familiei îndoliate”, a transmis, joi seară, Ministerul de Interne, pe pagina oficială de Facebook.

Asasinul zice că nu a vrut să îi omoare

Audierile criminalului sunt încă în desfășurare. Bărbatul le-a spus polițiștilor că nu a intenționat să-i omoare pe bătrâni, ci doar a vrut să le fure banii, dar lucrurile au degenerat. Avocata familiei victimelor a spus că bătrânii erau foarte precauți și nu deschideau ușa oricui, dar că îl cunoșteau pe agresor.

Criminalul locuise cu chirie în acel imobil, până în urmă cu câteva luni și avea datorii mari la întreținere. Una dintre victime îl contactase în acest timp de mai multe ori pentru a încerca să recupereze banii.

Femeia ucisă era administratorul imobilului în care locuia, iar criminalul a acţionat la pont, pentru că ştia data la care adună banii de la locatari. El acumulase datorii de aproape 2.000 de lei la plata întreţinerii. Cei doi, în vârstă de 75 şi 78 de ani, stăteau de vorba la telefon cu unul dintre nepoţi, care locuieşte în Germania. La un moment dat au auzit zgomote în casă.

Victimele au apucat să îi spună nepotului că a intrat cineva peste ei în casă, s-au auzit nişte zgomote, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt. Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, un alt nepot al celor doi bătrâni, care locuieşte în apropierea acestora.

Crima a avut loc exact lângă Tribunal

Nepotul care locuia în proximitate s-a dus imediat la apartamentul bătrânilor şi, când a intrat în casă, şi-a văzut bunica şi bunicul morţi, iar în casă încă se află criminalul care a încercat să-l înjunghie, apoi a fugit.

Totul s-a întâmplat în plin centrul oraşului, chiar lângă clădirea Tribunalului Timiş. Un portret robot al asasinului a fost dat publicităţii de către poliţişti, care au cerut sprijinul cetăţenilor în rezolvarea cazului.

Au fost publicate imagini cu bărbatul. Se pare că suspectul a furat o geantă cu 12.000 de lei, bani pe care femeia ucisă i-a încasat de la locatari pentru întreţinere, ea fiind administrator al imobilului, scrie digi24. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net