Ați văzut-o? Sara, fata de 13 ani din Sighet, este de negăsit. Familia e disperată: „Te așteptăm acasă! Orice s-a întâmplat, se rezolvă!”

Sara, o adolescentă de 13 ani, din Sighetul Marmației, a dispărut acum doua zile și de atunci este de negăsit. Familia fetei este disperată.

Sara este de negăsit de 2 zile. Are doar 13 ani / foto: poliția romană
Sara este de negăsit de 2 zile. Are doar 13 ani / foto: poliția romană

Ultimele imagini cu Sara Melinda Moiș au fost surprinse de camerele de supraveghere din oraș. Adolescenta se plimba pe străzile din Sighetul Marmației și, la un moment dat, a intrat într-un magazin de unde și-a luat o sticlă de apă. Acesta fost și ultimul moment în care fata a fost văzută.

De aici, ce s-a întâmplat de atunci cu ea rămâne, deocamdată, învăluit în mister, deoarece Sara nu mai apare pe alte camere de supraveghere.

Alerta la 112 a fost dată de părinții ei, acum două zile, speriați că fata nu s-a mai întors acasă și are telefonul închis. Căutările declanșate de autorități au mobilizat zeci de salvatori.

Sara nu a fugit niciodată de acasă

Părinții Sarei spun că fata lor nu a mai plecat până acum de acasă. Cu lacrimi în ochi, ei o îndeamnă să revină acasă și chiar au anunțat că oferă recompensă oricui îi ajută să o găsească pe Sara.

„Sara, te așteptăm acasă, te așteaptă pisicile, camera ta", spune tatăl fetei într-un mesaj video, vizibil afectat de dispariția fetei.

„Orice s-a întâmplat, se rezolvă. Te așteptăm!”, adaugă mama fetei.

Profesorii, șocați de dispăriția Sarei

Profesorii Sarei susțin că nimic din comportamentul adolescentei nu a dat de înțeles că ar avea probleme sau motive să dispară.

„Sara este eleva școlii nostre din clasa întâi. Acum este în clasa a 7-a. O știm de mică, e un copil liniștit, cuminte, așa că pentru toți a fost o mare surpriză”, declară directoarea școlii.

La două zile de la dispariție, Poliția a extins căutările folosind un elicopter și a ridicat drone în zona în care fata a fost văzută ultima dată, însă, momentan, fără rezultat.

Semnalimentele Sarei

Sara are părul lung, șaten, poartă ochelari şi are ochii verzi. În momentul dispariției, purta pantaloni și un hanorac deschise la culoare şi avea încălțăminte albă.

Poliția solicită ca orice persoană care deține informații în legătură cu această adolescentă să informeze de urgență autoritățile, scrie a3.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net