Cristian Cioacă, dat în judecată de fosta soacră! Mama Elodiei nu-l iartă: „Ce credea, că scapă de noi?”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mama Elodiei Ghinescu, Emilia nu are liniște sufletească deloc de când fiica sa a dispărut fără urmă în 2007, iar fostul ginere, Cristian Cioacă, a fost eliberat la finalul acestei veri, din detenție după aproape zece ani, chiar dacă pe 18 iunie 2014 magistrații l-au condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare cu executare.

Însă, se pare că necazurile pentru Cristian Cioacă nu se opresc aici, pentru că mama avocatei Elodia Ghinescu nu își lasă socotelile neterminate cu fostul ginere, mai ales că el este principalul suspect în ceea ce privește dispariția și uciderea fiicei sale. Contactată de Click!, Emilia Ghinescu ne-a mărturisit că îi pregătește o “surpriză” lui Cristian Cioacă cât de curând posibil.

 „Cioacă se ascunde de noi ca să nu plătească daunele morale de două miliarde și jumătate de lei vechi (n.r - adică 250.000 RON) pe care trebuie să ni le dea de ani de zile. Daune care au fost primite din partea magistraților atunci când a fost condamnat la închisoare. El nu ne-a plătit nimic de atunci așa că o să îl dăm în judecată. Avem totul pregătit. Ce credea, că scapă de noi? Păi dacă noi ne lăsăm ce facem? Cioacă mie mi-a omorât copilul, cum să renunț?

Mai are de dat un miliard și ceva și lui Patrick, fiul lui și nepotul meu, dar nu cred că o să le vadă el. Nu știu dacă Cioacă are banii ăștia să mi-i dea, dar până o să moară, ușor – ușor o să îmi achite datoria”, a declarat Emilia Ghinescu pentru Click!

Click! spune

Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, care a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, a fost căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă. Însă dispariția femeii a fost înregistrată la Poliție abia pe data de 6 septembrie, după ce soțul său a ales să anunțe oamenii legii. Cazul Elodia – Cioacă a ajuns să fie imediat discutat de o lume întreagă, ținând prima pagină a ziarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
foto1 dragos la sinaia jpg
baza motociclisti 2 jpg
beach 6292382 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net