Bu-hu-hu! Şi românii fac spectacol de Halloween

Scheleţi, dovleci sculptaţi, pânză de paianjen, coroniţe de drăcuşori, măşti care de care mai înfiorătoare! Aşa a arătat în weekend Parcul Crângaşi din Capitală şi faleza amenajată de la Lacul Morii. 

Cei mici au purtat costume care mai  de care mai înfricoșătoare. Foto: Inquam Photos
Cei mici au purtat costume care mai de care mai înfricoșătoare. Foto: Inquam Photos

Distracţia a început vineri la West Side Hallo Fest, cel mai mare festival de Halloween din România, şi a fost memorabilă atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Mai multe arcade de pe dig au fost decorate special pentru această sărbătoare de către peisagiştii Primăriei Sectorului 6.  „Iar pe insulă vor putea găsi un labirint cu trasee misterioase din 1.000 de baloţi din paie, ateliere de confecţionat măşti, căsuţa dulciurilor, dar şi zone pentru organizarea de jocuri tematice pentru copii, picturi pe faţă, zone de relaxare”, după cum au anunţat organizatorii.

Și părinții s-au fotografiat  cu scheleții din decor. Foto: Inquam Photos
Și părinții s-au fotografiat cu scheleții din decor. Foto: Inquam Photos

„Vizitatorii vor intra în atmosfera de Halloween încă din zona Parcului Crângaşi. La baza digului, va fi o zonă cu vânzare, plină cu flori, plante şi dovleci sculptaţi şi pictaţi. Iar pe dig vor fi întâmpinaţi de statui vivante, costumate în tematică, şi vor putea admira diverse momente artistice”, au mai anunţat cei care se ocupă de eveniment. Şi într-adevăr, locul arăta superb de... înfricoşător!

Bucureștenii  s-au pregătit  intens pentru  eveniment. Foto: Inquam Photos
Bucureștenii s-au pregătit intens pentru eveniment. Foto: Inquam Photos

În ton cu evenimentul a fost îmbrăcat şi primarul Sectorului 6. Edilul a purtat un tricou cu „Helloween”, o trupă heavy metal germană, înfiinţată în anul 1984. Ciprian Ciucu a sculptat dovleci cot la cot cu cei mici şi s-a fotografiat cu ei. Bucureştenii au avut ocazia, sâmbătă seara, să urmărească eclipsa de lună prin telescoape şi, tot sâmbătă, a urcat pe scenă Iuliana Beregoi, adorată de adolescenţi. Seara de duminică a fost dedicată mai mult părinţilor îndrăgostiţi de rock: au concertat Trupa Patron, The Rock – tribut AC/DC şi Cargo.

Bucureștenii  s-au pregătit  intens pentru  eveniment. Foto: Inquam Photos
Bucureștenii s-au pregătit intens pentru eveniment. Foto: Inquam Photos

Accesul la eveniment a fost gratuit, iar STB a prelungit programul tramvaielor care circulă în zonă, mai ales că Podul Grant este în reabilitare. De asemenea, petrecăreţii au avut la dispoziţie un titicar care i-a plimbat pe la baza digului. Peste 40.000 de bucureşteni s-au speriat unii pe alţii în cele trei zile de festival.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net