Alessandra Ambrosio, cel mai sexy costum de Halloween! S-a „deghizat” în zeiță

Ultima actualizare:

Ce apariție! Alessandra Ambrosio (42 de ani) și-a etalat silueta perfectă, într-o costumație super sexy, la o petrecere de Halloween din Los Angeles, la care a participat vineri seară. Supermodelul brazilian s-a „deghizat” într-o zeiță grecească.

image

Ea a purtat un sutien auriu și o fustă asortată, cu volănașe bej, care i-a scos în evidență picioarele sculptate și bronzul. „Îngerașul” de la Victoria’s Secret a întors toate privirile la eveniment. Alessandra are doi copii din fosta relație cu afaceristul american Jamie Mazur, Anja (14 ani) și Noah (10 ani). Ambrosio, care se laudă cu o avere de 80 de milioane de dolari, este în prezent singură, după ce în septembrie s-a despărțit de iubitul ei, Richard Lee, după o relație de doi ani.

Cum se menține în formă Alessandra Ambrosio

S-a tot spus că pregătirea pentru prezentările Victoria’s Secret este ca un antrenament pentru Jocurile Olimpice. Indiferent de părerea ta cu privire la această afirmație, este nevoie de efort și muncă grea să arăți ca un înger pe podium. Iată ce mănâncă Alessandra Ambrosio pentru a rămâne atât de slabă! 

„Totul depinde de zi și dacă lucrez pe platou sau lucrez de acasă. La micul dejun consum de obicei ouă și/sau pâine prăjită cu avocado și, după antrenament, în general beau un suc verde. La prânz mănânc o salată împreună cu pui sau pește. Pentru cină, aș putea merge la sushi sau aș putea face grătar brazilian acasă. Am, de asemenea, niște nuci sau un baton proteic în geantă tot timpul în cazul în care mi se face foame în timp ce muncesc”, a explicat manechinul în urmă cu ceva ani, potrivit publicației Harper’s Bazaar.

Legat de sport, Alessandra a explicat că face excerciții fizice în fiecare zi, timp de o oră - o oră și jumătate. Uneori, îi place să facă drumeții sau să joace volei alături de prieteni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net