Cea mai decoltată ținută de la Cannes 2023! Vedeta care a întors toate privirile

Ultima actualizare:

Cea mai decoltată ținută de la Cannes 2023! O apariție de neuitat! Modelul brazilian Alessandra Ambrosio (42 de ani) a făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes, joi seară. Prezentă la gala caritabilă amfAr, focoasa șatenă a venit îmbrăcată într-o rochie argintie și transparentă, cu un decolteu amplu, semnată de casa de mondă Dundas. 

Alessandra Ambrosio, într-o rochie argintie la Cannes 2023
Alessandra Ambrosio a strălucit la Cannes 2023 (Foto: GETTYIMAGES)

Alessandra Ambrosio a fost lăudată pentru ținuta sa

Fostul „îngeraș” de la Victoria’s Secret a atras toate privirile pe covorul roșu. Alessandra Ambrosio, care are o avere de 80 milioane de dolari, a completat ținuta spectaculoasă cu un șal din pene și o pereche de sandale argintii. Părul l-a coafat în bucle lejere și a ales un machiaj de seară. Alessandra este mama a doi copii, un băiețel și o fetiță, Anja (14 ani) și Noah (10 ani), pe care îi are din relația cu fostul ei logodnic, afaceristul american Jamie Mazur (42 de ani). În prezent, ea se iubește cu modelul Richard Lee (40 de ani).

Ce este gala amfAR de la Cannes

Gala amfAR Cannes a avut loc la legendarul Hotel Du Cap Eden Roc Cap D'Antibes. Queen Latifah a servit drept gazdă pentru cea mai tare petrecere din timpul Festivalului anual de film de la Cannes și care strânge milioane de dolari pentru cercetarea și conștientizarea SIDA și HIV. Oaspeții s-au bucurat de spectacole muzicale puse în scenă de Halsey, Adam Lambert, Bebe Rexha și Gladys Knight.

Gala amfAR a inclus și o prezentare de modă organizată de Carine Roitfeld și o licitație de strângere de fonduri. În licitație au fost incluse cea mai recentă lucrare a lui Cecily Brown - creată special pentru amfAR - și o lucrare de artă Damien Hirst semnată din 2016.

În septembrie 1985, amfAR a fost înființată prin unificarea AMF (Aids Medical Foundation) cu Fundația Națională pentru Cercetare SIDA, care a fost încorporată în California în august 1985. De atunci, amfAR a investit aproape 617 milioane dolari în programele sale și a acordat peste 3.500 de granturi echipelor de cercetare din întreaga lume.

image
image
image
image
image
image
dan ursa jpeg
gabriela cristea emisiun jpg
bruce willis talullah instagram jpg
elena Gheorghe adela popescu instagram jpg
dana Budeanu maurice munteanu jpg
banner gina pistol smiley png