Cardul de energie devine istorie! Care este data la care românii vor primi ultimii bani

Cardul de energie de care beneficiau românii cu venituri mici, pentru a-și putea plăti facturile, va dispărea! Se pare că Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, a confirmat personal că acesta nu va mai fi oferit românilor! Află alături de Click! care este data la care puteți primii ultimii bani!

Ultimii bani oferiți românilor vor veni în septembrie
Ultimii bani oferiți românilor vor veni în septembrie

Cardul de energie, un proiect care pentru mulți oameni din țara noastră avea o importanță vitală, va dispărea! Acesta era oferit celor care aveau venituri mici, pentru a-și putea plăti facturile, iar însuși ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, ar fi confirmat că acesta nu va mai fi oferit! Potrivit informațiilor celor de la Antena 3 CNN, din anul 2024, cardul de energie va dispărea.

Dacă vă numărați printre românii care beneficiau de acest ajutor, ei bine, trebuie să știți că singura dată când acești bani vor mai fi acordați este în luna septembrie, când veți mai primi suma de 700 de lei! Dacă vă întrebați care este motivul dispariției acestui ajutor nesperat, ei bine, autoritățile Uniunii Europene consideră că piața de energie electrică de pe continent s-a stabilizat îndeajuns, iar oamenii nevoiași nu mai au nevoie de susținere.

Ultimii bani vor fi acordați în luna septembrie

În țara noastră, numărul celor care au avut nevoie de acest voucher este de 4 milioane de români! Suma totală acordată este de 1.400 de lei, iar prima tranșă (de 700 de lei) a fost oferită cetățenilor în luna februarie, în timp ce următoarea (și ultima), va fi de tot 700 de lei și va fi disponibilă în Septembrie.

Acordarea acestor bani a fost acum sistată de către Comisia Europeană, care consideră că piața europeană de energie electrică s-a calmat îndeajuns de mult pentru ca oamenii să nu mai aibă nevoie de ajutor pentru facturi. Cu ajutorul cardului de energie, românii puteau plăti facturi la electricitate, gaz, energie termică, butelie, lemne de foc, păcură, peleți, cât și orice alt material util pentru încălzire.

Românii pot folosi banii de pe cardul de energie până pe data de 27 decembrie 2023.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net