Care sunt cele mai furate obiecte de pe litoralul românesc „Un caz mai special a fost când au plecat doi turiști cu ...”

Să vezi și să nu crezi. Hotelurile de pe litoral înregistrează pierderi de mii de euro din cauza turiștilor care iau acasă bunuri din camere, precum prosoape, umerașe, lenjerii de pat. Culmea, unii nici nu nu se uită la obiectele din cameră și vor să plece acasă cu ... șezlongurile!

Doi turişti au încercat să plece acasă cu şezlongurile / foto: arhiva Click!
Doi turişti au încercat să plece acasă cu şezlongurile / foto: arhiva Click!

Prosoape, umerașe, lenjerii de pat, sau baterii de telecomandă. Sunt doar câteva dintre obiectele cu care unii turiști pleacă acasă după un sejur la mare. „Prosoapele, fetele de pernă, protectoarele de pat, uneori chiar și veiozele, becurile, umeraşele. Ei cred că li se cuvin”, a spus Alina Savu, şef recepţie, conform observator.ro. 

De altfel, prosoapele și umerașele sunt cele care dispar cel mai des din camerele de hotel. De exemplu, la o unitate de cazare a fost nevoie de suplimentarea prosoapelor cu încă 200 pentru că ele au dispărut în bagajele turiştilor.

Din greșeală, am făcut în viteză bagajul și am luat și prosopul. Există posibilitatea să plece efectiv cu cheia. Uneori recuperăm, pentru că avem numărul de telefon și sunăm, alteori nu, facem dubluri”, a declarat Simona Dobre, şef recepţie.

„Au plecat doi turiști cu două șezlonguri. Ei au crezut că le-au cumpărat”

Unele hoteluri încearcă să ia câteva măsuri împotriva turiştilor mult prea ataşaţi de obiectele din cameră: „La check-in, odată cu cheia, predăm și telecomanda de aer condiționat și TV, cu rugămintea, la check out să aducă din nou telecomanda. Noi anunțăm de la recepție când este check-out ul unei camere să o verifice, în urmă constatării până ajung turiștii să plece fetele ne transmit”, a mai adăugat Simona Dobre.

Și dacă turiștii nu pleacă cu anumite obiecte din cameră, se pare că, mai nou, cred că șezlongurile se cumpără, și nu se închiriază.

Cel mai mult și cel mai mult se pleacă cu scrumierele. Cred că schimbăm de trei patru ori pe sezon. Şi un caz mai special a fost când au plecat doi turiști cu două șezlonguri. Ei au crezut că le-au cumpărat, nu că le-au închiriat. Asta au spus”, a declarat Răzvan Chițan, administrator plajă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
image
actualitate.net
image
actualitate.net