Care sunt orașele mari din Europa către care vom putea zbura direct de pe aeroportul din Brașov, din vară

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav se pregătește să devină o poartă internațională importantă, conectând orașul cu unele dintre cele mai vibrante destinații din Europa și Asia. Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a făcut anunțul că, începând cu 15 iunie, zborurile de pe acest aeroport vor fi inaugurate, deschizând astfel ușile călătorilor către noi destinații.

Aeroport Brașov. Foto: arhiva.
Aeroport Brașov. Foto: arhiva.

Destinațiile incluse în programul inițial

Potrivit lui Veștea, compania aeriană FlyLili va efectua zboruri către orașe majore europene, marcând astfel un moment semnificativ în dezvoltarea infrastructurii aeroportuare din regiunea Brașov. Printre destinațiile incluse în programul inițial se numără orașe precum München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic și Istanbul, cu posibilitatea de a adăuga noi destinații în viitorul apropiat.

„Începând cu 15 iunie, compania aeriană FlyLili va începe să efectueze zboruri de pe Aeroportul Internațional Brașov - Ghimbav, conectând Județul Brașov - Inima României cu unele dintre cele mai importante orașe europene”, a spus Veștea, citat de observatornews.ro.

Frecvența zvorurilor va fi de 3 ori pe săptămână

Odată cu lansarea serviciului, frecvența zborurilor va fi de trei ori pe săptămână pentru fiecare destinație, asigurând astfel că, cei care pleacă din Brașov și din împrejurimi vor avea acces facil la conexiuni rapide și eficiente către unele dintre cele mai importante hub-uri din Europa și Asia. Această expansiune a rețelei aeriene va deschide noi oportunități pentru turismul regional și va consolida poziția Brașovului ca destinație turistică de prim rang în Europa.

Sunt planificate și alte călătorii internaționale

În plus, pe măsură ce cererea de călătorii internaționale continuă să crească, sunt planificate noi destinații spre Franța și Israel pentru sfârșitul anului, consolidând astfel poziția Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav ca un punct de acces global pentru călătoriile din și spre regiunea centrală a României.

Aceste inițiative reflectă angajamentul continuu al autorităților de a promova dezvoltarea regională și de a stimula turismul și afacerile în zonă. Odată cu deschiderea acestor noi rute aeriene, se deschid noi oportunități pentru creșterea economică și pentru consolidarea legăturilor internaționale ale orașului Brașov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net