Carmen Iohannis, ținută elegantă la Paris! A fost lăudată în presa internațională

image
Carmen Iohannis a atras toate privirile cu ținuta sa de seară

Carmen Iohannis i-a fost alături soțului său, președintele Klaus Iohannis, în cadrul vizitei din Franța, unde mai mulți lideri mondiali s-au adunat pentru comemorarea centenarului sfârșitului Primului Război Mondial. Prima Doamnă a României a purtat o ținută elegantă, pentru care a primit aprecieri în presa internațională. Iată cum s-a îmbrăcat soția președintelui României!

Deși ultimele sale apariții publice au fost criticate, Carmen Iohannis demonstrează încă o dată că întrunește toate criteriile pe care ar trebui să le posede o soție respectabilă de președinte al unui stat. Prima Doamnă a României, care a împlinit recent 58 de ani, a arătat fabulos în cadrul vizitei sale la Paris, unde au fost celebrată împlinirea a 100 de ani de la încheierea Primului Război Mondial.

În presa internațională au fost observate imediat detaliile vestimentare care au făcut ca soția lui Klaus Iohannis să se poată bucura de o apariție memorabilă. Cu ocazia dineului organizat la Paris pentru marcarea a 100 de ani de la Ziua Armistițiului, Prima Doamnă a României a purtat două ținute ca la carte, dându-le peste nas celor care au susținut, de-a lungul timpului, că aceasta nu respectă regulile de „etichetă” ale protocolului, în ceea ce privește vestimantația sa.

image
Carmen Iohannis l-a însoțit pe președintele României în cadrul vizitei în Franța, unde s-au adunat mai mulți lideri mondiali, pentru celebrarea a 100 de ani de la Ziua Armistițiului, care a pus capăt Primului Război Mondial

Prezentă alături de soțul său la dineul dat de familia Macron la Palatul Elysee, Carmen Iohannis a impresionat plăcut prin ținutele alese. În prima parte a zilei, Prima Doamnă a României a optat pentru un palton bleu.

image
Carmen Iohannis a impresionat cu ținutele aleseFoto: EPA

Jurnaliștii Daily Mail au observat că soția președintelui român avea unghiile de culoare roșie și au punctat pozitiv pata de culoare care a scos frumos în evidență contrastul dintre manechiura sa și haina pe care a îmbrăcat-o. 

image
Carmen Iohannis a impresionat cu ținutele alese

Carmen Iohannis, ținută elegantă de seară

Pentru seară, la dineul oficial la care au participat toți șefii de stat ai țărilor implicate în primul Război Mondial, printre care și Donald și Melania Trump, Carmen Iohannis s-a prezentat într-o rochie confecționată din catifea albastră, Prima Doamnă atrăgând, astfel, toate privirile. De data aceasta, Carmen Iohannis s-a conformat regulilor de protocol, purtând pantofi care să-i acopere degetele de la picioare, fiind atentă la lungimea hainei și acoperindu-și brațele.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a numărat printre cei peste 70 de lideri internaţionali care au participat, duminică, la Arcul de Triumf din Paris, la ceremonia Centenarului Armistiţiului care a pus capăt Primului Război Mondial. Printre aceștia se numără președintele SUA, Donald Trump, cel al Rusiei, Vladimir Putin, cancelarul german Angela Merkel, regele Spaniei, Felipe al VI-lea, dar și preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. 

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
militar pedofil jpeg
Coreea de Nord FOTO Shutterstock
paltineanuaustral1 Sursafacebook jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta