Cartierul din București unde un apartament de 2 camere costă cât unul din orașele mici. Se vinde utilat și mobilat

Există un cartier  în București unde poți achiziționa un apartament cu două camere la un preț comparabil cu cel din orașele mici.

Imagini din interiorul apartamentului din Ferentari / foto: OLX
Imagini din interiorul apartamentului din Ferentari / foto: OLX

Apartamentul este complet mobilat, beneficiază de loc de parcare și are acces la supermarketurile Mega Image și Lidl în vecinătate.

 Locuința este oferită complet mobilată și se află la o distanță rezonabilă de centrul orașului și oferă numeroase facilități.

Vânzătorul vrea 31.000 de euro

Conform anunțului publicat pe platforma de vânzări OLX, locuința se află pe strada Iacob Andrei, aflată în cartierul Ferentari. Din păcate, zona este considerată ghetou, așa că nu are o reputație foarte bună.

Vânzătorul cere 31.000 de euro pentru această proprietate, însă prețul este negociabil. De asemenea, se acceptă și un schimb cu un apartament de două camere în aceeași zonă.

Apartamentul are două camere și este parțial decomandat, fiind situat la primul etaj din patru și fiind complet renovat. În plus, este vândut mobilat și utilat. Vecinătatea oferă acces la magazine și alte facilități.

Apartamentul are vedere mixtă

În anunțul de vânzare se menționează că apartamentul are o suprafață de 28 de metri pătrați și beneficiază de o vedere mixtă, atât în fața, cât și în spatele blocului.

„Proprietar vând apartament cu două camere confort 3 în apropiere de stația valtoarei. Mai exact pe strada ta Iacob Andrei nr 5 Apartament este la etajul 1 din 4 renovat, mobilat si utilat. Cu vedere mixta ( față și spatele blocului) în apropiere este Mega Image, Lidl. Posibilitate de parcare. Se vinde cu tot ce este în el.

Prețul este de 31.000 de euro negociabil cu bun simț. Apartamentul este liber. Vă puteți muta în el oricând. Accept schimb doar cu confort 2 tot în zona”, se arată în anunțul de vânzare publicat de vânzător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net