Câștigă 200 de lei în doar câteva minute. Afacerea genială care îi aduce bani frumoși unui român

Un român a avut o idee inedită și a pus bazele unei afaceri care îi aduce bani frumoși. Cu ce se ocupă și cum ajunge să câștige în doar câteva minute chiar și 200 de lei?

Afacerea cu care un român a dat lovitura / foto: arhiva Click!
Afacerea cu care un român a dat lovitura / foto: arhiva Click!

Ciprian este proprietarul unui service auto din București. Bineînțeles, în Capitală sunt numeroase astfel de locuri, însă, el oferă servici chiar și la distanță! Cu alte cuvinte, cei care întâmpină probleme cu mașina în oraș, nu sunt nevoiți să se deplaseze, căci angajații vin cu un scuter oriunde este nevoie.

„Din cauza traficului din București, clienții au început să aștepte destul de mult. De când și cu noua lege în vigoare poți conduce cu permis categoria B scuterele. Este mult mai rapid, mult mai practic și mult mai ușor de ajuns la clienții noștri”, a declarat Ciprian Tudorache, manager service auto mobil, relatează observatornews.ro.

Câștigă și 200 de lei în doar câteva minute

Proprietarul afacerii spune că intervenția se realizează destul de repede, iar orice persoană întâmpină probleme, fie cu mașina sau scuter, a rămas fără baterie, ori altceva, primește ajutor într-un timp scurt. „Include o diagnoză la fața locului cu un tester. Trusa de scule. Acest robot profesional. Pornim autoturismele, autoutilitarele, chiar și camioanele. Avem clienți care alimentează greșit și cu această pompă putem scoate carburantul. Acest pistol de impact ne ajută pentru desfacerea prezoanelor. Avem și becuri de rezervă”, a mai adăugat bărbatul.

În ceea ce privește costurile, în cazul unei reparații pe scuter, prețul pornește de la 200 de lei, în sumă fiind inclusă și o intervenție. Poate fi și mai mare, în funcție de serviciile oferite.

Un alt român, proprietar de vulcanizare mobilă, are o afacere similară. Angajații se deplasează la fața locului, iar costurile sunt unele accesibile pentru toate buzunarele. „Noi ne deplasăm la fața locului, se repară totul la fața locului și se continuă deplasarea. Costurile pleacă de undeva de la 120 de lei, depinde de distanță și de problemă”, a spus și Florin Munteanu, proprietar vulcanizare mobilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
durere dinti foto shutterstock
ceai freepik jpg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
pat spital foto pixabay
telefon mobil  foto   Shutterstock jpg
Nicușor Dan câștigător al unui nou mandat la Primăria Capitalei - discursul după închiderea urnelor Foto captură video
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cenaclul flacara  15 iunie 1985 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net