Cât costă Dacia Duster 3. Cum arată noua generație al SUV-ului Duster. VIDEO

Ultima actualizare:

Dacia a prezentat cea de-a treia generație a modelului Duster. Mașină ar urma să ajungă abia în 2024 la primii clienți, venind pe piață cu mai multe funcții față de modelul precedent. Duster 3 va avea, precum Jogger, și variantă hibridă.

Dacia Duster 3 Foto: Facebook
Dacia Duster 3 Foto: Facebook

Lista de comenzi va fi deschisă la începutul anului viitor, când vor fi anunţate şi preţurile. Specialiştii auto cred că varianta de bază va costa sub 20.000 de euro. Până acum, peste două milioane de Duster au fost cumpărate în toată lumea, scrie Observatornews.ro.

Duster 3 are 4,34 metri lungime, iar cei de la Dacia spun că va fi mai mult spațiu pentru pasageri. Designul este inspirat și din conceptul Manifesto, prezentat în 2022.

Cum arată Dacia Duster 3

Designerii care au lucrat la Dacia Duster 3 s-au inspirat din conceptul Manifesto, acesta fiind prezentat în anul 2022. Modelul nou are „un design mai robust și cu mai multă personalitate”, arată oficialii companiei.

Mașina a fost concepută inclusiv pentru a fi adaptată pentru off-road: 217 mm în cazul versiunii 4×4.Dacia Duster 3 vine pe piață cu o serie de echipamente, prezente la diversele nivele de echipare. Astfel, SUV-ul dispune și de un spoiler, localizat în partea superioară a hayonului. Numele mărcii  este inscripționat central pe portabaj.

Cu ce vine în plus noua Dacia Duster

Noul Duster va ajunge pe piață și motorizarea HYBRID 140. Această tehnologie face parte deja din componența Jogger. Acesta va avea motor pe benzină, precum și două motoare electrice. De asemenea, în varianta hibridă, transmisia va fi automată electrificată.

Dacia Duster 3 vine într-un format care conține patru variante: Essential, Expression, Journey și Extreme. Toate au fost concepute ca având o cutie de viteză automată, 4×4 Terrain Control, cu 5 moduri de conducere: Auto, Snow, Mud/Sand, Off-Road și Eco. Conform oficialilor companiei, portbagajul noului model oferă un spațiu de depozitare de peste 400 de litri.

image
image
image
image
image
image
Casa de marcat self scan - hipermarket FOTO Shutterstock
circul sidoli jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
ching shih captură video jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net