Vești bune pentru industria auto din România! Dacia Bigster si Duster 3 vor fi produse la uzina din Mioveni!

Ultima actualizare:

Dacia intenționează să își extindă prezența pe piața internațională, lansând modele noi de mașini, dedicate tuturor posibilelor cerințe ale consumatorilor. Cu siguranță acest lucru este o veste minunată și pentru angajații uzinei de la Mioveni, care va produce cele mai noi modele Dacia.

Un concept al viitoarelor Dacia Bigster / foto: Dacia
Un concept al viitoarelor Dacia Bigster / foto: Dacia

După o serie de zvonuri îngrijorătoare, cum că Dacia ar fi intenționat să plece din România, compania face anunțul care liniștește „apele”, mai ales pentru angajații săi, care priveau cu îngrijorare zvonurile.

Uzina din Mioveni are în jur de 13.000 de angajați, a căror capacitate de a se întreține atât pe ei, cât și pe familiile lor depinde de salariul pe care îl primesc de la Dacia. Ei bine, după noile vești apărute în spațiul public, fiecare dintre miile de angajați ai uzinei răsuflă, cu siguranță, ușurați. Mai mult, veștile bune nu sunt doar pentru cei ce lucrează deja la fabrică, însă și pentru oricine este tentat să lucreze la producția celor mai noi și performante mașini Dacia. Conducerea firmei ia în calcul extinderea capacității de producție a fabricii, însă, cine deja se pregătește să aplice pentru job la Mioveni trebuie să știe că, deocamdată, această extindere nu este ceva concret. Extinderea uzinei este discutată în momentul de față, iar o decizie clară va fi luată prin toamnă.

Dacia începe ofensiva în segmentul „C”

Dacia înregistrează un număr excelent de vânzări în acest an. / foto: Dacia
Dacia înregistrează un număr excelent de vânzări în acest an. / foto: Dacia

Dorind să își extindă prezența printre piața de mașini compacte, Dacia a prezentat publicului noile modele, Bigster și Duster 3. Alături de acestea, uzina din Mioveni va mai produce și modelele Jogger și Logan.

Primul pas spre noile orizonturi urmărite de Dacia este lansarea în 2025 a modelului „Dacia Bigster”. Mihai Bordeanu, Director General Automobile Dacia, declară, potrivit informațiilor oferite de adevărul.ro, că „Dacia a intrat într-o nouă fază a evoluției sale și se pregătește să abordeze segmentul C.” Acesta oferă asigurări publicului, spunând că Dacia va continua să ofere produse cu un raport excelent între calitate și preț.

Planurile de viitor ale Dacia sunt pline de ambiție, iar acest lucru va fi observat de publicul larg în orice showroom Dacia, totul fiind menit să reflecte creșterea în prestigiu și influență pe piață a mărcii. De altfel, atât în ce privește piața internă cât și vânzările din întreg continentul, Dacia are un început de an fulminant.

image
image
image
image
image
image
Mark Zuckerberg și soția sa, Priscilla Chan
bani banca bancnote jpeg
FotoJet (2) jpg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
metrou bucuresti jpeg
oboseala shutter jpeg