Cătălin Cherecheş ar fi fugit în Italia. Primarul din Baia Mare ar fi părăsit țara pe la Vama Petea

Cătălin Cherecheş, primarul oraşului Baia Mare, dat în urmărire generală pentru executarea unei pedepse de cinci ani de închisoare, ar fi fugit în Italia, scrie adevărul.ro.

Unde ar fi fugit Cătălin Cherecheș Foto: Facebook
Unde ar fi fugit Cătălin Cherecheș Foto: Facebook

Cătălin Cherecheș ar fi plecat în Italia

Cătălin Cherecheş ar fi fugit în Italia. Primarul din Baia Mare a fost condamnat definitiv, vineri, la cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Polițiștii nu l-au găsit pe Cătălin Cherecheș nici acasă, la sedul primăriei, pentru a-l duce la penitenciar. Astfel, acesta a fost dat în urmărire generală.

De asemenea, se cunoștea faptul că primarul din Baia Mare a făcut mai multe demersuri pentru a obține rezidența italiană, fapt ce s-a și întâmplat. Cătălin Cherecheş are rude apropiate în regiunea Milano, fiind vorba despre o verișoară primară care are o avere considerabilă. În plus, acesta ar fi fost în discuții pentru achiziția unei case pe o insulă foarte discretă, care face parte din Republica Italiană. Este vorba despre Insula Pantelleria, la 100 de kilometri sud de Sicilia, în mijlocul Mări Mediterane, foarte aproape de coasta Tunisiei.

Cătălin Cherecheș, condamnat definitiv

Curtea de Apel Cluj i-a majorat de la patru la cinci ani pedeapsa complementară de a fi ales în autoritățile publice sau în alte funcții publice, dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat și dreptul de a ocupa funcția de primar. Este vorba despre fapte din perioada 2011-2013.

Cătălin Cherecheş a fost trimis în judecată de DNA în 20 mai 2016, pentru luare de mită în formă continuată, după ce ar fi primit de la o persoană din conducerea CS Fotbal Club Municipal Baia Mare 70.000 de lei pentru a susţine financiar clubul. 

Socrii săi au fost arestaţi la începutul lunii noiembrie după ce soacra sa a fost prinsă în flagrant delict de procurorii DNA, în timp ce i-ar fi dat mamei unei judecătoare de la Curtea de Apel Cluj 50.000 de euro, pentru o sentinţă mai blândă în dosarul edilului.

Citește întreaga știre pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net