Primarul din Baia Mare a ajuns la spital după nuntă! Cătălin Cherecheș a făcut infarct

Chiar astăzi, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, ar fi trebuit să apară în fața judecătorilor pentru a afla la ce sentință definitivă au ajuns aceștia, în dosarul în care edilul primise o condamnare de 5 ani. Însă, se pare că stresul l-a ajuns din urmă pe primar, care a ajuns de urgență la spital, în urma unui infarct. În acest moment, pronunțarea sentinței a fost amânată.

Cătălin Cherecheș a făcut infarct / foto: arhivă personală
Cătălin Cherecheș a făcut infarct / foto: arhivă personală

Astăzi urma să fie o zi importantă pentru primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș. În cele din urmă, chiar o zi importantă a și fost, însă din cu totul alt motiv decât anticipa acesta. El ar fi trebuit să apară, astăzi, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj, pentru a afla la ce sentință definitivă au ajuns aceștia, în dosarul în care a primit o condamnare de 5 ani. În schimb, potrivit informațiilor oferite de către cei de la romaniatv.net, el a ajuns la spital, din cauza unui infarct.

Conform deciziei instanței de la ultima înfățișare din acest proces, în luna iunie, primarul municipiului Baia Mare ar fi trebuit ca la ora 10, astăzi, să fie în sala din judecată. Decizia instanței de la acea vreme menționa că edilul trebuia să plătească suma de 500 de lei pentru cheltuieli de judecată, iar cauza era amânată pentru astăzi, 14 septembrie. Din nefericire, starea de sănătate a lui Cătălin Cherecheș a schimbat aceste planuri.

Cătălin Cherecheș a fost internat la spital

Primarul a ajuns chiar astăzi de urgență la spital, însoțit de soția sa. Se pare că în urma unor dureri puternice în piept, Cătălin Cherecheș a decis să meargă la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”, unde a primit și diagnosticul de infarct. Chiar conducerea spitalului a confirmat faptul că primarul a fost internat.

Pentru Cătălin Cherecheș, procesul pentru fapte de corupție nu este singura problemă de care s-a lovit în ultimul timp. Recent, chiar weekend-ul trecut, edilul a avut unul dintre cele mai fericite momente din viața sa! El s-a căsătorit, însă nici măcar această zi nu a fost una lipsită de controverse. El a fost criticat deoarece imagini de la nunta sa au fost transmise live și pe pagina de Facebook a primăriei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net