Câte ore a făcut un român cu mașina din Grecia până în București! Recordul său a stârnit un val de reacții: „La anul te iau cu mine”

Un român a povestit că a bătut orice record cu privire la durata drumului din București până în Grecia. Bărbatul spune că numai în opt ore a fost acolo, pentru că nu a așteptat deloc la vamă.

În 8 ore, un român a ajuns din Grecia în București Foto: Shutterstock
În 8 ore, un român a ajuns din Grecia în București Foto: Shutterstock

Românul a făcut 8 ore din Halkidiki până în București

Românul a povestit că în numai opt ore a reușit să parcurgă tot drumul dintre Halkidiki și București. Motivul pentru care a făcut așa puțin a fost pentru că nu a pierdut timp la vamă. De altfel, acesta a spus și care a fost cea mai grea parte a drumului, scrie Ziare.com.

„Azi, la 07:30 am plecat din Kalithea, Halkidiki, iar după 8 ore, la 15:30 am parcat în București, acasă. E pentru prima dată când nu am stat în vamă, deloc", a explicat românul. 

„La Promachonas/Kulata am fost mașina a doua, iar la Ruse/Giurgiu am avut 3 mașini în față. Singurul segment de drum mai dificil a fost în zona Plevna, se făceau coloane în spatele camioanelor. Drumuri bune tuturor!”, a scris acesta pe un grup "vacanțe în Grecia".

Recordul românului a fost comentat 

Recordul său a fost comentat de mulți pe rețelele de socializare. „Imposibil de scos așa timp! Probabil ești genul kamikaze", i-a răspuns un român. „La anu' te iau cu mine", a dat replica autorul postării. 

„Eu vă cred, că nu prea văd de ce ați minți. Și noi de la Craiova, anul trecut, am făcut până în Moudania 7h jumătate. Am oprit, ce-i drept, o singură dată", a comentat altul. 

„Ce elicopter ai? Euro 5? Nu te crede nimeni că ai scos o medie de-aproape 100 km /h", a scris alt român. 

De ce preferă românii să meargă în Grecia 

Grecia este o destinație îndrăgită de români deoarece oferă o combinație unică de istorie bogată, arhitectură impresionantă și peisaje deosebite.

Insulele grecești, cum ar fi Santorini, Mykonos și Rhodos, sunt foarte populare pentru plajele spectaculoase, apele albastre și ospitalitatea grecească tradițională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net