Câți bani aduce acasă la nevastă George Simion, după ce ANAF i-a pus poprire pe contul de parlamentar: „Noi nu am stat acasă”

George Simion și-a făcut apariția puternic pe prima scenă politică în anul 2020, în contextul alegerilor parlamentare din acel an, respectiv pe fondul restricțiilor COVID. A vrut ca partidul său să își facă un nume, a reușit, dar nu fără urmări.

George Simion  are poprire pe cont / foto: arhiva
George Simion are poprire pe cont / foto: arhiva

Atunci, George Simion a luat extrem de multe amenzi de la autorități, pe care le plătește și acum pentru că ANAF i-a pus poprire pe cont.

„Un parlamenntar are multe beneficii și da, așa este, l-am donat. Eu am arătat mereu pe paginile mele de socializare exact cât câștigă un parlamentar.

Ai la dispoziție 10.000 de euro pe lună, nu zice nimeni asta. Indemnizația este de 12.000 de lei. Eu acum iau 7000 de lei pentru că am poprire pentru că în timpul pandemiei noi nu am stat în casă și am luptat pentru drepturile noastre, ieșind în stradă și am luat foarte multe amenzi”, a spus George Simon.

Cine este George Simion

George Simion, născut în Focșani, județul Vrancea, și-a făcut studiile liceale în București, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”.

Studiile universitare le-a urmat la Universitatea din București, unde a obținut o licență în Administrație și Afaceri în anul 2008. Ulterior, Simion a continuat cu un program de masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în domeniul „Crimele comunismului”, conform informațiilor din CV-ul său publicat pe site-ul Camerei Deputaților.

Într-un interviu acordat lui Sorin Constantinescu, Simion a discutat despre parcursul său educațional și a respins acuzațiile adversarilor politici că ar fi coordonat galerii de fotbal în tinerețe.

„Nu am fost șef de galerie și am mai multă școală decât mulți alți politicieni”, a subliniat Simion. El a menționat că și-a făcut studiile la instituții acreditate, precum Universitatea din București și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, fără a plăti taxe de studiu.

De asemenea, a criticat faptul că alți politicieni și-au trecut în CV studii la instituții neacreditate, precum Universitatea Ecologică și Universitatea Româno-Americană. Simion a evidențiat astfel că parcursul său educațional este unul solid și autentic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
livada de smochini buzau jpg
hipopotam jpg
1 corbii de piatra jpg jpeg
carte pixabay jpg
FotoJet (3) jpg
iasi 4023664 1280 jpg
front dubai 2 jpg
FotoJet (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net