Caz incredibil la Constanța! Un tânăr de 21 de ani a furat și a condus 7 mașini, deși nu are permis

Un caz uluitor a lăsat fără cuvinte autoritățile din Constanța! Un tânăr în vârstă de numai 21 de ani a fost reținut de către Poliție, fiind acuzat că ar fi furat 7 mașini parcate de-a lungul orașului, pe care le-ar fi abandonat! Tânărul nu are permis de conducere, iar prejudiciul cauzat de faptele sale este unul enorm.

Tânărul a furat 7 mașini din municipiul Constanța
Tânărul a furat 7 mașini din municipiul Constanța

Autoritățile din municipiul Constanța au rămas fără cuvinte, după ce au reușit să de-a de urma unui tânăr care a furat 7 mașini, deși nu avea permis de conducere! Se pare că ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de numai 21 de ani, iar mașinile furate de-a lungul orașului ar fi fost conduse de către acestea, pe diferite distanțe! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, tânărul ar fi comis aceste fapte într-o perioadă scurtă de timp, cuprinsă între 12 și 18 octombrie.

În aceste câteva zile, el ar fi furat mașinile, iar pe lângă aceste fapte, el ar mai fi pătruns cu forța în alte 5 vehicule, din care ar fi furat diferite bunuri. În aest moment, tânărul a fost reținut pentru următoarele 24 de ore. În total, prejudiciul cauzat de acesta ajunge la o sumă uriașă.

Un tânăr de numai 21 de ani a furat 7 mașini din Constanța

„Acesta este bănuit că, în perioada 12 - 18 octombrie, ar fi sustras 7 autoturisme parcate pe străzile din municipiul Constanţa, autoturisme pe care le-ar fi condus pe diferite distanţe, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar, ulterior, le-ar fi abandonat. De asemenea, în aceeaşi perioadă, ar fi pătruns în alte 5 autoturisme parcate, prin forţarea portierei sau spargerea geamului, sustrăgând diverse bunuri”, au comunicat cei de la IPJ Contanța, potrivit sursei citate.

Acțiunile bizare ale tânărului ar putea fi cauza unui prejudiciu însemnat, care ajunge la suma de 15.000 de lei. Acum, el urmează să fie dus în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătorie, cu o propunere legală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net