Ingredientul banal care pune șoarecii pe fugă. Îi alungă imediat din casă și din curte

Dintre toate problemele de care ne putem lovi prin casă, probabil că prezența șoarecilor este, de departe, una dintre cele mai neplăcute! Aceștia ne vor provoca, fără îndoială, o mulțime de bătăi de cap, mai ales din cauza diverselor boli pe care ni le pot transmite! Din fericire, există o metodă ingenioasă pentru a scăpa de șoarecii din casa voastră!

Zahărul ne poate ajuta să scăpăm de șoareci / foto: Freepik
Zahărul ne poate ajuta să scăpăm de șoareci / foto: Freepik

Probabil că putem fi cu toții de acord că, dintre nenumăratele probleme de care ne putem lovi prin casă, prezența șoarecilor, ori a șobolanilor, este una dintre cele mai neplăcute! Acești oaspeți nepoftiți ne vor provoca o mulțime de bătăi de cap, iar unul dintre pericolele cele mai importante la care suntem expuși sunt diversele boli pe care ni le pot transmite! Însă, din fericire, există un truc extrem de simplu și ingenios care ne poate scăpa de șoarecii din casă!

În loc să apelăm la diverse chimicale, care pot deveni ușor letale pentru animalele noastre de companie, există un produs banal, pe care îl avem cu toții prin bucătărie și care ne poae scăpa de musafirii noștri nepoftiți! Mai precis, potrivit celor de la terra.com.mx, tot ce ne trebuie este puțin zahăr!

Zahărul, aliatul nebănuit în lupta cu șoarecii din casă

Mai precis, tot ce vă trebuie este undeva în jur de 250 de grame de făină și bicarbonat de sodiu, cât și 200 de grame de zahăr! Aceste ingrediente trebuie amestecate foarte bine, apoi, acest simplu amestec trebuie împrăștiat prin zonele unde este posibil să își facă apariția șoarecii! Iar despre modul în care această soluție funcționează, ei bine, zahărul va atrage șoarecii și șobolanii, însă bicarbonatul îi va împiedica să elibereze diverse gaze, iar, în cele din urmă, acest lucru îi va ucide!

Această soluție naturală ar trebui să vă scape de toți șobolanii și șoarecii care și-au făcut apariția în casa voastră, fără a fi nevoie să apelați la diverse insecticide și soluții chimice! Tot ce vă trebuie sunt câteva ingrediente banale, din bucătărie!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net