De ce nu ar trebui să dormi în fața unei oglinzi? Motivul o să te determine să nu mai faci asta

Conform regulilor Feng Shui nu ar trebui să dormi niciodată în fața unei oglinzi. Dacă obișnuiai să faci asta, după ce o să afli motivul îți vei schimba acest obicei.

Regulile Feng shui nu recomandă somnul în fața unei oglinzi. / Foto: Click.
Regulile Feng shui nu recomandă somnul în fața unei oglinzi. / Foto: Click.

Oglinzile sunt o parte fundamentală a fiecărei case. Totuși, un loc de care nu poate lipsi este în camere, dar știai că asta poate afecta vibrațiile mediului? Și, potrivit Feng Shui, nu ar trebui să dormi în fața reflexiei tale, deoarece ai putea modifica negativ energiile în care te afli.

Feng Shui însuși a fost cel care a subliniat că nu ar trebui să dormi în fața unei oglinzi, deoarece energia noastră vitală va călători între oglindă și noi toată noaptea, deoarece se întoarce spre noi. Acest flux constant de energie ne va face să nu ne odihnim bine și ne vom simți obosiți pe tot parcursul zilei, probabil într-o dispoziție proastă. Prin urmare, evită ca somnul să fie reflectat de unul dintre aceste obiecte.

Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să dormi în fața unei oglinzi

Conform credințelor populare, oglinzile nu sunt doar obiecte pentru a ne vedea imaginea sau pentru a ne machia, ci au și un scop spiritual, servind ca portaluri către alte dimensiuni sau absorbând energia vitală a oamenilor. De aceea, mulți experți în Feng Shui recomandă să nu dormi în fața unei oglinzi, pentru a evita zilele cu energie negativă.

Specialiștii în domeniu susțin că poziția în care te afli atunci când dormi în fața oglinzii poate influența calitatea odihnei tale. Dacă obișnuiești să dormi bine, poate nu este nevoie să schimbi poziția oglinzii. Cu toate acestea, dacă ai probleme cu somnul, este recomandat să îndepărtezi oglinda din cameră sau să o acoperi în timpul nopții pentru a preveni reflexiile care îți pot absorbi energia.

O altă opțiune pentru a păstra oglinda în cameră, dar fără a afecta calitatea somnului, este să o acoperi cu o pătură în timpul nopții. Acest lucru va împiedica corpul tău să se reflecte în oglindă și să își piardă astfel energia vitală, conform specialiștilor în Feng Shui.

Conform aceleiași practici, cel mai potrivit loc pentru o oglindă în casă este în baie, deoarece acest spațiu este cel mai puțin supus acestor credințe. Totuși, chiar și în baie, oglinda ar trebui plasată pe o parte a încăperii și niciodată cu fața la ușă. În plus, este important să închizi întotdeauna ușa băii pentru a preveni răspândirea energiei negative în restul casei, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net