Caz șocant în Gorj! O femeie și-a atacat iubitul cu un cuțit

În cursul zilei de sâmbătă (20 ianuarie), polițiștii din județul Gorj au primit un apel care cerea de urgență trimiterea unui echipaj de poliție. Se pare că cel care a cerut ajutorul autorităților era un bărbat ce era bătut de propria sa iubită, alături de care locuia.

Femeia și-a atacat iubitul cu un cuțit / foto: Shutterstock
Femeia și-a atacat iubitul cu un cuțit / foto: Shutterstock

Bărbatul (57 de ani) a suferit câteva răni superficiale după ce a fost atacat cu un cuțit de către iubita sa, în vârstă de 50 de ani. Se pare că femeia se afla sub influența alcoolului, iar bărbatul s-a temut că aceasta îl va ucide. Din acest motiv, potrivit celor de la adevarul.ro, el a cerut ajutorul poliției.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că între cei doi a avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, ocazie cu care femeia, de 50 de ani, din aceeași localitate, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinului său, lovindu-l cu un obiect tăietor/înțepător în zona mâinii stângi și în zona toracelui, provocându-i plăgi superficiale, care nu au pus viața victimei în pericol, fără a necesita internarea la spital sau acordarea de îngrijiri medicale”, a comunicat Poliția Gorj, conform sursei citate.

S-a deschis deja un dosar penal

Se pare că autoritățile au constat faptul că bărbatul poate fi în continuare în pericol, așa că au emis un ordin de protecție, care interzice femeii să se apropie de iubitul ei. Agresoarea este acum acuzată de violență în familie.

„În cauză a fost completat formularul de evaluare a riscului, din care rezultă că există risc iminent în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu și a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile împotriva femeii”, au mai anunțat polițiștii, conform sursei citate.

Se pare că, doar în cursul anului trecut (2023), nu mai puțin de 250 de bărbați din județul Gorj au fost victime ale agresiunilor partenerelor lor de viață, iar polițiștii din județ cercetează aceste situații de violență în familie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net