Caz șocant la Deva. O fetiță de nici 2 ani a căzut de la etajul nouă al unui bloc

Ultima actualizare:

Duminică, o fetiță de un an și opt luni a suferit un accident grav, căzând de la etajul nouă al unui bloc situat în Deva, județul Hunedoara.

Fetița este în stare critică, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele ei de supraviețuire
Fetița este în stare critică, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele ei de supraviețuire

UPDATE, ora 20:15. Fetiţa de 1 an şi 8 luni care a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Deva a murit la spital, a transmis IPJ Hunedoara, conform news.ro.

Știrea inițială

Incidentul s-a produs în fața unui bloc-turn, iar echipele de urgență, inclusiv medici și polițiști, au intervenit prompt la locul accidentului.

Fetița a supraviețuit impactului

La sosire, echipele de salvare au găsit copilul în stare critică, cu multiple traumatisme și în stop cardio-respirator.

„Astăzi, la ora 10, pe numărul de urgență 112 se anunță că în localitatea Deva, stradă Pescarilor, în față blocului turn este un copil posibil căzut de la înălțime. La față locului se trimite echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean, care găsește o minoră de 1 an și 8 luni, cu multiple traumatisme, aflată în stop cardio respirator. Se inițiază manevrele de resuscitare.

Cazul se preia și se transporta de urgență, cu manevrele de resuscitare în curs la UPU Deva, unde se continuă resuscitarea”, a declarat Dr Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Deva, pentru Cronica Văii Jiului.

După ce fetița a fost resuscitată la fața locului, a fost transportată de urgență la spital, unde medicii sunt angajați într-o luptă continuă pentru a-i salva viața.

Poliția a deschis o anchetă

Poliția a inițiat o anchetă amănunțită pentru a stabili cu precizie circumstanțele care au condus la acest tragic accident. Conform primelor informații disponibile, se pare că fetița a căzut de la etajul nouă al blocului, dar impactul a fost parțial atenuat de copacii care se aflau în apropierea clădirii.

„Astăzi, în jurul orei 10.00, Poliția Municipiului Deva fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o minoră în vârstă de un an și opt luni ar fi căzut accidental de la etajul nouă al unui bloc din municipiul Deva, într-un moment de neatenție al părinților.

Fetița a fost preluată de un echipaj medical și transportată la U.P.U Deva în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor în care a survenit acest incident”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net