Tatăl gemenilor care au murit după ce au căzut de la etaj o amenință acum pe mama neglijentă cu moartea!

Ultima actualizare:

Tragedia în urma căreia și-au pierdut viața doi frați gemeni, după ce au căzut de la etajul 10, a îndurerat și dezbinat familia micuților. În prezent, mama copiilor a fost trimisă în judecată, aceasta dezvăluind că ar fi fost amenințată cu moartea de tatăl celor mici.

Femeia a cerut un ordin de protecție împotriva fostului concubin Foto: Arhivă personală
Femeia a cerut un ordin de protecție împotriva fostului concubin Foto: Arhivă personală

Andreea Violeta Vizu, mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, în timp ce ea se afla live pe platforma TikTok, a fost trimisă în judecată. Aceasta este cercetată în stare de libertate, pentru ucidere din culpă.

Anterior trimiterii în judecată însă, femeia s-a adresat aceleiaşi instanţe, cerând un ordin de protecţie împotriva fostului concubin, tatăl gemenilor. 

Femeia a reclamat că tatăl gemenilor a amenințat-o cu moartea

Aceasta a reclamat faptul că bărbatul ar fi folost un cuțit, amenințând-o cu moartea, și ar fi lovit-o și cu pumnii. Judecătoria Ploieşti a admis cererea Andreei Vizu şi i-a impus fostului concubin să nu se mai apropie de victimă şi de locuinţa ei pe o perioadă de şase luni.  Bărbatul a negat acuzațiile, deși a recunoscut că i-a făcut o vizită fostei partenere.

Nu este clar dacă amenințarea cu moartea ar avea legătură cu întâmplarea tragică de acum un an, în urma căreia cei doi micuți au murit, din neglijența mamei, sau dacă altele ar fi fost motivele.

 Andreea Vizu a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă Foto: Captură Video
Andreea Vizu a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă Foto: Captură Video

Citește: Mama gemenilor morți la Ploiești, live pe internet, în ritmuri de manele, la două zile de la înmormântarea copiilor

În februarie, Judecătoria Ploieşti a decis să o decadă pe femeie din drepturile părinteşti cu privire la cel de-al treilea copil al său, fratele cel mare al gemenilor morţi în tragedia din august 2021, informează Adevărul.

Admite acţiunea formulată de reclamanta Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova. (..) Decade în totalitate din exerciţiul drepturilor părinteşti pe Vizu Andreea-Violeta, faţă de minorul ...., născut la data de 22.07.2016.”, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Tatăl micuților decedați Foto: Captură Video
Tatăl micuților decedați Foto: Captură Video

Cum s-a întâmplat nenorocirea din Ploiești

Astfel, copilul a rămas în custudia tatălui lui biologic. Frații lui aveau doar un an și o lună la momentul întâmplării accidentului tragic. Se pare că micuții au fost lăsați nesupravegheați, într-o cameră cu fereastra deschisă, în timp ce mama Andreea Vizu se afla într-o altă încăpere, făcând un live pe platforma TikTok. Gemenii s-au urcat pe pervaz și au căzut de la etajul 10 al blocului, iar impactul a fost fatal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image
actualitate.net
image
actualitate.net