Mama gemenilor morţi la Ploiești, acuzată de ucidere din culpă


    Andreea și-a lăsat copiii nesupravegheați, iar aceștia au căzut de la etajul 10Foto: Facebook
Andreea și-a lăsat copiii nesupravegheați, iar aceștia au căzut de la etajul 10Foto: Facebook

Mama gemenilor din Ploieşti care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau este acuzată oficial de ucidere din culpă. Femeia, care nu și-a supravegheat micuții în vârstă de 2 ani este cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti în stare de libertate.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a pus-o sub acuzare, miercuri 18 august, pe mama celor doi gemeni morţi. Andreea este cercetată în stare de libertate și, cel mai probabil, în cursul zilei de joi, 19 august, va fi audiată la Parchet, anunță adevarul.ro. În schimb, Alina, femeia care se mai afla în apartament în seara tragică, nu este incriminată în cauză deocamdată, a precizat Mihaela Mateescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Andreea a fost internată la secţia de psihiatrie în stare de șoc imediat după ce a primit vestea despre moartea copiilor săi, în seara de 11 august. Ea a fost externată la cerere pentru a putea asita la înmormântare şi de atunci se află la domicilul părinţilor săi, într-o comună din Prahova.

DGASPC Prahova va cere decăderea din drepturile părintești

În paralel, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova derulează o anchetă proprie şi a început deja demersurile pentru a solicita instanţei de judecată decăderea din drepturile părinteşti cu privire la cel de-al treilea copil al tinerei, un băiat în vârstă de aproximativ 5 ani. În prezent, acesta se află în grija tatălui.

În momentul accidentului din 11 august, Andreea, mama copiilor, se afla în dormitor împreună cu băiatul în vârstă de 5 ani și era în live pe Facebook. În acest timp, gemenii erau în camera alăturată, nesupravegheaţi. În aceste condiții, micuții au reuşit să se urce pe o masă aflată lângă fereastră și au căzut. Cele două femei din apartament, mama copiilor şi prietena ei, au aflat despre tragedie abia când un echipaj de poliţie a sunat la uşă să anunţe vestea cumplită.   

Citește și: 

Mama gemenilor morți la Ploiești, live pe internet, în ritmuri de manele, la două zile de la înmormântarea copiilor

VIDEO Ea este Andreea, mama gemenilor morți, din Ploiești. Copiii au căzut de la etaj când femeia era live pe Facebook

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
autostrada jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
anisia gafton jpg
pantofi jpg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg