Ce a făcut de Sărbători mama barmaniței care a murit în incendiul de la Colectiv: „Am încetat să mai...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În urmă cu opt ani, incendiul de la Clubul Colectiv, din noaptea de 30 octombrie, era să mistuie și să schimbe multe vieți omenești. Asta din cauză că atunci „flăcările iadului”, care au fost provocate de artificiile folosite, ce au dus la aprinderea buretelui poliuretanic de pe un stâlp al clădirii, au omorât 65 de persoane și au rănit 160 de suflete nevinovate. Printre persoanele care au pierdut lupta cu viața, la două zile de la tragedie, a fost și Alexandra Matache, o tânără de 26 de ani care lucra ca barmaniță în acel club în acea seară.

Rana din sufletul Cristinei Matache, mama barmaniței care a murit în urma incendiului de la Colectiv, nu poate fi tratată. Contactată de Click!, femeia ne-a dezvăluit ce face ea, în fiecare an, de Sărbători, de când fiica sa nu mai este printre noi.

„Sărbătorile de iarnă și noaptea de Revelion au fost cum sunt în ultimii șapte – opt ani de când nu mai este fiica mea. În prima zi de Crăciun am fost la cimitir la ea unde i-am făcut și brăduțul. Bine, asta fac în fiecare an de când nu mai este printre noi. În ultima perioadă, însă, am mai încetat să fac și poze la mormânt cum făceam în anii trecuți pentru că după mă uitam la ele și îmi făceau rău sufletește.

Am pe telefon cu ea doar poze când trăia și mă mai uit la ea și așa mă mai încarc cu energie. De Crăciun am dat și de pomană pentru sufletul său, am fost la Biserică și i-am aprins și o lumânare să aibă lumină acolo unde este sus, în Cer. Mă gândesc de multe ori și mă întreb dacă este bine. Eu sper să fie bine acolo unde îi este sufletul”, a declarat Cristina Matache, pentru Click!

Click! spune

Pe 30 octombrie 2015, în timpul unui concert în Clubul Colectiv din centrul Capitalei, a avut loc un incendiu puternic. Focul a fost provocat de către artificiile folosite în timpul concertului. Întreaga tragedie s-a declanșat în timpul concertului și s-a extins rapid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net