Ce a făcut Van Damme în noaptea când a fost filmat distrându-se pe manele

image
Jean Claude Van Damme s-a distrat alături de tinerii din Cluj

Clipul cu Jean Claude Van Damme distrându-se pe manelele lui Tzancă Uraganul într-o mașină a ajuns viral pe rețelele de socializare! Actorul, care se află în acest moment la București, a fost filmat într-o mașină, fără voia sa, de către câțiva tineri clujeni, cu care s-a împrietenit și a ieșit la un chef, în seara zilei de marți, 20 iulie. În plină filmare, actorul de la Hollywood le-a atras însă atenția tinerilor să nu posteze filmulețul pe rețele de socializare, fapt care nu s-a întâmplat, lezându-i astfel imaginea lui Van Damme.

„Nu sunt interlop, nu sunt mafiot!”  

Gabor Ianku Strinfi, șoferul, care a realizat şi postat clipul viral cu Jean Claude Van Damme, a rupt tăcerea și a venit cu precizări, după ce filmarea în cauză a făcut înconjurul Internetului.

image
Jean Claude Van Damme, la plimbare în mașina românilor

Gabor Ianku Strinfi a povestit cu lux de amănunte cum a decurs întâlnirea cu marele actor pe pagina sa de Facebook. „Pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc şi, mai ales, să fiu cu el la masă şi să mă plimb. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea. Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău. Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi voi băieţi buni. E cazat la omul la hotel 6 de stele. Nu era nici K.O. de beat, nici <tras>. În Bucureşti ne-am întâlnit. Am profitat de ocazie şi, până la urmă, n-am fost nici beat în halul ăla, n-am fost nici singur să-mi fac de cap, am fost cu taică-miu. Ne-am întâlnit în seara respectivă, ne-am împrietenit. Am hotărât să ieşim în oraş şi am ieşit cu maşina mea personală, nu cu taxiul sau alte chestii. N-a fost obligat, n-a fost forţat, nici nu cred că poate cineva să-l forţeze. Eu sunt o persoană simplă, nu sunt interlop, nu sunt mafiot. A fost respect reciproc, am băut, am mâncat, ne-am distrat şi l-am lăsat la hotelul unde e cazat. Ne-am distrat de la ora 8 seara până dimineaţa la 10. N-a fost cu bodyguardzi după el, gândiţi şi voi logic”,a povestit Gabor Ianku Strinfi, într-un live, realizat pe contul său personal de Facebook.

image
Jean Claude Van Damme s-a întâlnit și cu manelistul Dani Mocanu

Tot acolo, tânărul a postat și un alt clip în care Van Damme dansa alături de alt celebru manelist, Dani Mocanu.  

Jean-Claude Van Damme (60 de ani) a venit în România, marți seara, 20 iulie, onorând o întâlnire cu mari nume din industria cinematografiei și a televiziunii. Actorul de la Hollywood a ținut să-și revadă prietenii vechi și s-a dus direct la un restaurant luxos al lui Joseph Hadad, celebrul bucătar de origine israeliană, cu care s-a întâlnit după 16 ani. Van Damme a mai fost în România de câteva ori, în urmă cu câtiva ani, când a turnat filme de acțiune în care a fost rolul principal.  

cub florin zamfirescu png
cub anca androne png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Robbie Williams Spice Girls
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
marilyn monroe
Procesor AMD Ryzen 7000 Zen 4 jpg
Strazi deschise - strada pietonala - circulatie inchisa FOTO Inquam / George Călin
image
image
image
image
BeFunky collage (17) jpg
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg