Ce a scos la iveală autopsia Adelei, polițista care s-a sinucis în gara din Strehaia

Moartea violentă a Adelei, polițista din Strehaia care și-a pus capăt zilelor împușcându-se în cap la doar 25 de ani, a șocat o țară întreagă. La mai bine de o săptămână de la decesul tinerei, medicii legiști au prezentat rezultatele autopsiei. 

image

Adela părea să aibă o viață ideală. Avea locul de muncă pe care și-l dorea și se căsătorise anul trecut cu bărbatul pe care îl iubea. Ultima perioadă fusese însă una dificilă pentru ea, iar familia susține că ea trecea prin depresie teribilă din care simțea că nu va ieși vreodată. Măcinată de gânduri sumbre și lipsită de speranță, Adela și-a lipit pistolul din doatre de tâmpla dreaptă și a apăsat pe trăgaci fără să ezite. 

Conform medicilor legiști, autopsia relevă că Adela s-a sinucis după ce și-a lipit pistolul de tâmpla dreaptă și a apăsat pe trăgaci. Decesul a fost provocat de o puternică hemoragine intracraniană. La scurt timp după ce s-a împușcat a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. 

Medicii legiști urmează să efectueze examenul histopatologic

Medicii legiști au identificat pe mâna Adelei praf de pușcă, dar și urme de arsuri în jurul plăgii rezultate în urma focului de armă. Legiștii urmează să efectueze examenul histopatologic, care presupune prelevarea de țesut din fiecare organ în parte și analizarea acestuia. În urma examenului, ei vor afla dacă polițista a consumat substanțe interzise. 

Adela a fost condusă pe ultimul drum de către prietenii apropiați și familie, însă nu a avut parte de o slubă religioasă pentru că ales să își pună capăt zilelor, iar Biserica Ortodoxă nu oficiază ceremonii pentru cei care decid să se sinucidă. 

Un caz similar de sinucidere, în Brașov

Un caz similar, la fel de șocant a avut loc în noaptea de Revelion. O polițistă de doar 28 de ani s-a împușcat în cap, după ce a avut o dispută aprinsă cu partenerul ei de viață. Soțul ei, cu care era căsătorită de doar trei luni, a găsit-o fără viață în apartamentul lor din Brașov atunci când s-a întors acasă și a alertat polițiștii. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net