Ce a scos la iveală autopsia Adelei, polițista care s-a sinucis în gara din Strehaia

25 ianuarie 2022

Moartea violentă a Adelei, polițista din Strehaia care și-a pus capăt zilelor împușcându-se în cap la doar 25 de ani, a șocat o țară întreagă. La mai bine de o săptămână de la decesul tinerei, medicii legiști au prezentat rezultatele autopsiei. 

image

Adela părea să aibă o viață ideală. Avea locul de muncă pe care și-l dorea și se căsătorise anul trecut cu bărbatul pe care îl iubea. Ultima perioadă fusese însă una dificilă pentru ea, iar familia susține că ea trecea prin depresie teribilă din care simțea că nu va ieși vreodată. Măcinată de gânduri sumbre și lipsită de speranță, Adela și-a lipit pistolul din doatre de tâmpla dreaptă și a apăsat pe trăgaci fără să ezite. 

Conform medicilor legiști, autopsia relevă că Adela s-a sinucis după ce și-a lipit pistolul de tâmpla dreaptă și a apăsat pe trăgaci. Decesul a fost provocat de o puternică hemoragine intracraniană. La scurt timp după ce s-a împușcat a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. 

stanga
dreapta
adela politista sot jpeg
adela strehaia politista jpg
adela loredana politista jpg
adela politista webp
adela politista din strehaia jpg
adela politista strehaia jpg

Medicii legiști urmează să efectueze examenul histopatologic

Medicii legiști au identificat pe mâna Adelei praf de pușcă, dar și urme de arsuri în jurul plăgii rezultate în urma focului de armă. Legiștii urmează să efectueze examenul histopatologic, care presupune prelevarea de țesut din fiecare organ în parte și analizarea acestuia. În urma examenului, ei vor afla dacă polițista a consumat substanțe interzise. 

Adela a fost condusă pe ultimul drum de către prietenii apropiați și familie, însă nu a avut parte de o slubă religioasă pentru că ales să își pună capăt zilelor, iar Biserica Ortodoxă nu oficiază ceremonii pentru cei care decid să se sinucidă. 

Un caz similar de sinucidere, în Brașov

Un caz similar, la fel de șocant a avut loc în noaptea de Revelion. O polițistă de doar 28 de ani s-a împușcat în cap, după ce a avut o dispută aprinsă cu partenerul ei de viață. Soțul ei, cu care era căsătorită de doar trei luni, a găsit-o fără viață în apartamentul lor din Brașov atunci când s-a întors acasă și a alertat polițiștii. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg
crima spania png