Ce decizia a luat Judecătoria privind carantinarea lui ÎPS Teodosie

27 ianuarie 2022

├ÄPS Teodosie este nevoit s─â respecte m─âsurile de carantinare, deoarece acesta s-a ├«ntors din Iordania, nefiind vaccinat ├«mpotriva virusului Sars-Cov-2. Prin urmare, s-au aplicat m─âsurile necesare pentru a preveni r─âsp├óndirea infec╚Ťiei.

ips teodosie

Cu toate acestea, acesta nu a respectat m─âsurile de carantinare, poli╚Ťi╚Ötii din Constan╚Ťa amend├óndu-l pe acesta ├«n nenum─ârate r├ónduri. Ierarhul a participat la mai multe evenimente de natur─â religioas─â, acesta fiind transmis ├«n direct de c─âtre Arhiepiscopia Tomisului. 

Contesta╚Ťia privind carantinare ├ÄPS Teodosie, respins─â

Pe 25 ianuarie, reprezentan╚Ťii Arhiepiscopiei Tomisului au transmis c─â ├ÄPS Teodosie va contesta decizia de carantinare ╚Öi cele trei amenzi pe care acesta le-a primit. Ulterior, judec─âtorii din cadrul Judec─âtoriei Constan╚Ťa au respins cererea privind decizia de carantinare a ierarhului, arat─â Adev─ârul.

Ahiepiscopul Tomisului, ├ÄPS Teodosie, a fost amendat, luni, de trei ori, deoarece nu a respectat deciziile guvernamentale de carantinare ce au ca scop reducerea r─âsp├óndirii virusului Sars-Cov-2 pe teritoriul Rom├óniei. Valoarea total─â a amenzilor pe care ierarhul le-a primit se ridic─â la suma de 3.000 de lei.

Prima amend─â a fost acordat─â de c─âtre poli╚Ťi╚Öti chiar ├«n momentul ├«n care Teodosie oficia Sf├ónta Liturghie la Catedrala arhiepiscopal─â "Sfin┼úii Apostoli Petru ┼či PavelÔÇŁ din Constan┼úa. A doua amend─â pe care acesta a primit-o a venit ├«n timpul unei manifesta╚Ťii culturale dedicat─â Zilei Principatelor Unite, pe 24 ianuarie, pe faleza Cazionului din Constan╚Ťa. Ultima amend─â a fost acordat─â ├«n timpul unei conferin╚Ťe academice, sus╚Ťinut─â de c─âtre Acad. Prof. Constantin Barbu, ├«n Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis. 

ÔÇ×├Än m─âsura ├«n care amenzile date ├ÄPS Teodosie sunt reale, c─âci p├ón─â acum nu ni s-a comunicat nimic oficial, consider─âm c─â acestea sunt ilegale, fiind date ├«naintea aducerii la cuno╚Ötin╚Ť─â a deciziei de carantinare. Ca atare, vor fi contestate. E absurd s─â fii amendat f─âr─â s─â fii vinovatÔÇŁ, se arat─â ├«ntr-un comunicatul emis de c─âtre biroul de pres─â al Arhiepiscopului Tomisului.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg