Reac╚Ťia lui ├ÄPS Teodosie, dup─â ce a fost amendat de 3 ori pentru ├«nc─âlcarea carantinei: ┬źSunt ilegale┬╗

24 ianuarie 2022

Arhiepiscopul Tomisului, ├ÄPS Teodosie, a fost amendat de poli╚Ťie nu o dat─â, ci de trei ori,  pentru c─â a ├«nc─âlcat legea ╚Öi nu a respectat carantina ├«n care fusese plasat. La scurt timp dup─â ce a primit amenzile, Arhiepiscopul a avut ╚Öi o prim─â reac╚Ťie pe marginea subiectului, prin reprezentan╚Ťii s─âi.

teodosie jpeg
ÎPS Teodosie a fost amendat de 3 ori pentru încălcarea carantinei Foto: Arhivă

Biroul de pres─â al Arhiepiscopului Tomisului a anun╚Ťat luni, 24 ianuarie, prin intermediul unui comunicat de pres─â, c─â amenzile ar fi ilegale, pentru c─â ├ÄPS Teodosie nu ar fi fost ├«n╚Ötiin╚Ťat ├«n mod oficial c─â trebuie s─â stea ├«n izolare, dup─â ce a intrat ├«n contact cu un caz de Covid, ci doar a primit o notificare pe mail-ul personal. De asemenea, reprezentan╚Ťii biroului de pres─â au transmis c─â amenzile au fost date ├«naintea ├«n╚Ötiin╚Ť─ârii ├«n sine.

Dup─â ce a intrat ├«n contact cu o persoan─â infectat─â cu SARS-CoV-2, ├ÄPS Teodosie nu a respectat carantina ╚Öi a ╚Ťinut o slujb─â ├«n catedrala Arhiepiscopiei din Constan╚Ťa, pun├ónd astfel, mai multe persoane ├«n pericol de ├«mboln─âvire. 

Reprezentan╚Ťii lui ├ÄPS Teodosie sus╚Ťin c─â amenzile sunt ilegale

Acum, reprezentan╚Ťii biroului s─âu de pres─â sus╚Ťin c─â amenzile, 3 la num─âr, care au fost emise pe numele Arhiepiscopul Tomisului, ar fi ilegale, deoarece prelatul nu ar fi fost informat ├«n timp util cu privire la decizia carantin─ârii. Ace╚Ötia sus╚Ťin c─â amenzile au fost date ÔÇ×├«naintea aducerii la cuno╚Ötin╚Ť─â a deciziei de carantinareÔÇŁ.

ÔÇ×Amenzile date ├ÄPS Teodosie sunt ilegale. Din surse oficiale, v─â inform─âm c─â decizia de carantinare a ├Änalt Preasfin╚Ťiei Sale Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de c─âtre DSP Bucure╚Öti a sosit ├«n mail-ul personal al ├ÄPS ├«n jurul orei 13.00.

Aceasta i-a fost adus─â la cuno╚Ötin╚Ť─â ├«n jurul orei 15.00, ├«n cadrul unui eveniment la care ├ÄPS participa. ├Än m─âsura ├«n care amenzile date ├ÄPS Teodosie sunt reale, c─âci p├ón─â acum nu ni s-a comunicat nimic oficial, consider─âm c─â acestea sunt ilegale, fiind date ├«naintea aducerii la cuno╚Ötin╚Ť─â a deciziei de carantinare. Ca atare, vor fi contestate. E absurd s─â fii amendat f─âr─â s─â fii vinovatÔÇŁ se arat─â ├«n comunicatul emis de biroul de pres─â al Arhiepiscopului Tomisului.

Arhiepiscopul Tomisului a fost amendat de trei ori de poli╚Ťie pentru ├«nc─âlcarea carantinei. Poli╚Ťi╚Ötii s-au sesizat din oficiu dup─â ce, de╚Öi ar fi trebuit s─â stea ├«n izolare ├«nc─â de acum patru zile, luni diminea╚Ť─â a oficiat o slujb─â.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg