Ce risipă! Gazul s-a scumpit și o conductă s-a spart fix lângă sediul Guvernului

Alertă pe o stradă din apropierea Guvernului! Pompierii au fost chemați, din cauza unor degajări semnificative de gaz metan.

conducta gaz gazoduct robinet
O conductă de gaz, de lângă Guvern, a fost avariată de muncitori neatenți

Aparent, o echipă de muncitori care lucra la terasamentul de pe trotuar a reușit „performanța” de a sparge o conductă de alimentare cu gaze, anunță Antena 3.

Lucrau la trotuar și au spart țeava de gaze

Exact ca în celebra serie de reclame cu Dorel, cel mai încurcat „meșter”, un stereotip destul de întâlnit, din păcate, muncitorii din sectorul 1 al Capitalei au fisurat conducta, misiunea lor fiind alta. Astfel, s-a ajuns ca locuitorii din zonă să fie evacuați.

Citește și: Ucraina taie gazul europenilor. Decizia lui Zelenski

Un mod deloc plăcut de a petrece weekendul, ținând cont de emoțiile date de un asemenea eveniment. Mai mult, în timp ce autoritățile anunță scumpiri pe bandă rulantă pentru utilități, fix o asemenea risipă de amploare lipsea, ca o ironie, la doi pași de sediul Guvernului.

În cele din urmă, la fața locului, au ajuns și echipele de intervenție ale companiei furnizoare de gaze. Aceștia au întrerupt alimentarea și au reparat stricăciunile făcute de „Doreii” de la asfaltări. Abia atunci s-au putut liniști și locatarii cartierului exclusivist, populat de diverse personalități, ambasade sau reședințe consulare.

A vrut să se sinucidă din cauza prețurilor la utilități

Nu știm cât de afectați sunt respectivii de majorările prețurilor la utilități, dar în alte părți ale țării, unii oameni au ajuns să recurgă a gesturi extreme.

La mijlocul acestei săptămâni, un bărbat din Caransebeș a ameninţat că se va înjunghia și apoi își va da foc din cauza facturilor la gaz şi curent. Acesta și-a strigat nemulțumirile și și-a dezvăluit planul pe treptele Catedralei Episcopale din mijlocul orașului.

Citește și: Un bărbat a vrut să-și dea foc la vederea facturilor la gaze și curent

La vederea autorităților, alertate de trecători, bărbatul a devenit și mai recalcitrant și s-a stropit cu un lichid inflamabil, amenințând că își dă foc și se taie cu un cuțit pe tot corpul. În cele din urmă, a fost imobilizat și dus la Psihiatrie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula