Ce studii are, de fapt, Elena Lasconi și cum arată casa ei din Câmpulung Muscel: „Toţi banii pe care i-am făcut i-am investit aici”

În CV-ul de pe site-ul Primăriei Câmpulung, Elena Lasconi nu a menționat numele facultății pe care a absolvit-o la Deva, ci doar faptul că și-a luat licența la Academia de Studii Economice (ASE) din București.

Mihai Gâdea în timpul interviului cu Elena Lasconi / foto: captura A3
Mihai Gâdea în timpul interviului cu Elena Lasconi / foto: captura A3

Această omisiune a stârnit numeroase comentarii și speculații. Jurnaliștii de la Newsweek au acuzat-o că a ținut secret faptul că a absolvit Universitatea Ecologică din Deva, sugerând că a fost o studentă mediocră.

Într-un interviu pentru "Adevărul", Elena Lasconi a explicat că CV-ul său de pe site-ul Primăriei nu este un format Europass și că a inclus doar informațiile esențiale.

„CV-ul meu de pe site-ul Primăriei Câmpulung nu este un CV Europass, am scris doar detaliile esențiale. Luna trecută am dat un interviu în revista Femeia și acolo am spus că am terminat facultatea în Deva și am dat licența la ASE, nu am ascuns nimic. În CV se completează studiile superioare doar dacă sunt finalizate”, spunea ea. 

Motivele pentru care studiile au durat 11 ani

O altă controversă legată de cariera educațională a Elenei Lasconi se referă la intervalul de 11 ani dintre absolvirea liceului și obținerea licenței.

Lasconi a explicat că, după terminarea liceului în 1990, s-a căsătorit, a devenit mamă, iar ulterior, după divorț, a început să lucreze la Pro TV Deva.

În paralel, și-a continuat studiile universitare, care au avut o durată de cinci ani, conform programului de la Facultatea de Management în Economia Turismului și Comerțului Internațional din cadrul Universității Ecologice din Deva.

Viața personală și casa din Câmpulung Muscel

Elena Lasconi, actualul primar al municipiului Câmpulung Muscel, locuiește într-o casă pe care o deține de peste 20 de ani.

Într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea de la Antena 3, ea a descris locuința ca fiind "căminul visurilor sale". Casa are un etaj, panouri fotovoltaice pe acoperiș, o curte cu viță de vie, o livadă cu pomi fructiferi și o zonă de relaxare.

Lasconi a povestit că a cumpărat casa în urmă cu 21 de ani, fiind atrasă de terenul situat aproape de pădure și de un râu.

„Tot timpul m-am vizualizat că o să fiu o bunică cu trei nepoţi, că o să am un sorț şi o să fac cozonaci. Mă vizualizam undeva la munte într-o casă de lemn. Asta îmi doream.

Toată copilăria mea am deschis geamul şi vedeam Retezatul. Sunt fată de munte şi am încercat să caut teren ca să îmi fac o căbănuţă. Pe Valea Prahovei nu te puteai apropia atunci.

Şi am auzit în redacție că unii colegi şi-au luat o casă la Câmpulung. Asta se întâmpla în urmă cu 21 de ani. Şi am cerut numărul agentului imobiliar, căruia anul acesta i-am cununat băiatul.

Casa stătea să cadă. Nu mi-au spus că există o casă dărăpănată. Eu voiam atât: să fie un teren care să aibă în capăt un pârău şi de acolo să pornească pădurea. Toţi banii pe care i-am făcut i-am investit aici” a povestit Elena Lasconi.

În plus, ea a subliniat dragostea sa pentru animale și viețuitoare mici, cum ar fi furnicile, cărora le acordă o atenție specială. De Crăciun, obișnuiește să împodobească un brad mare în grădină și să își invite vecinii și locuitorii din Câmpulung Muscel la diferite evenimente sociale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Copil bolnav FOTO Shutterstock jpg
dig vaslui jpg
trandafiri, freepik jpg
vladimir putin gettyimages jpg
neil cox j antic nud biciclisti profimedia (3) jpg
calorifer_shutterstock 2123771615 jpg
aleea cununilor facebook jpg
piki antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net