Elena Merișoreanu a petrecut 14 zile în junglă, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, cu Elena Lasconi, candidata la alegerile prezidențiale 2024: „Una dintre cele mai bune bucătărese!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Artista de muzică populară Elena Merișoreanu ne-a făcut dezvăluiri, din culisele reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), unde a concurat, acum 15 ani, alături de Elena Lasconi, candidata la alegerile prezidențiale 2024: „Împărțea mâncare la toți!”, spune Elena Merișoreanu, exclusiv pentru Click!

Elena Lasconi  a concurat, în 2015, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 

Elena Lasconi, fosta vedetă PRO TV, și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale, în campania electorală 2024. Iată însă ce amintiri are Elena Merișoreanu din perioada în care a împărțit cu ea blidul cu mâncare,  la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, concurs filmat în jungla africană:

„La concursul de acum 9 ani, eu și Elena Lasconi făcusem și un cântec, ceva cu florile junglei, ca să ne mai alinăm suferința, că nu aveam mai nimic pe acolo, nu erau condiții. Elena era însă una dintre cele mai bune bucătărese, gătea și împărțea mâncare la toată lumea.

A dat dovadă acolo de multă responsabilitate, de multă dăruire, ne ajuta, avea o vorbă bună mereu, ne susținea. Am ținut foarte mult la ea, în plus, suntem și din același județ!”.

„Depinde de cei care votează”

Elena Merișoreanu ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, și despre faptul că Elena Lasconi țintește sus în politică, la funcția de președinte al României:

”Nu a fost președinte până acum nicio femeie, în România. Ca politician, văd că ea a făcut lucruri frumoase, acolo, la Câmpulung, unde e primăriță. Nu știu ce șanse are ca președinte de țară, depinde de cei care votează”.

Elena Lasconi a rezistat numai 14 zile în jungla africană

Fosta vedetă PRO TV Elena Lasconi a rezistat numai 14 zile la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, adunând prea puține voturi în favoarea sa, la reality-show-ul moderat în 2015 de Mihai Bobonete și de Cabral. Iată ce spunea Elena Lasconi, imediat după ce a revenit acasă, despre experiența trăită în junglă:

„Concursul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” înseamnă o terapie șoc în Africa de Sud. M-am conectat foarte puternic cu natura și, chiar dacă nu ni s-a permis niciodată să aflăm cât e ora, din a doua zi, deja puteam spune cu aproximație cât este ceasul, orientându-mă după soare.

Am privit mai mult ca niciodată cerul, copacii, frunzele și vietățile din junglă, am avut momente de liniște profundă cu mine însămi și am simțit că sunt mult mai aproape de Dumnezeu”. 

„Marea dependență a omului rămâne mâncarea!”

Elena Lasconi a mai adăugat:

„Am aflat că cea mai mare dependență a omului rămâne, până la urmă, dependența de mâncare și că, pentru a obține mâncare, ești dispus să înfrunți cele mai dure probe. M-am atașat la concurs de Ruby, Gina, Alina, Lumi, Merișor.

M-am înțeles și cu Andreea, Vladimir și Cătălin, pe care îl iubesc de-a dreptul. Nu mi-am propus să rămân prietenă, pentru că, după vreo 30 de ani, îți faci foarte greu prieteni, ai grupul tău”.

De ce s-au încins spiritele între ea și Dorian Popa, în junglă?

Deși Elena Lasconi a susținut că a rămas în relații bune cu toți foștii concurenți, să reamintim că, în competiție, ea a bifat un dur schimb de replici cu Dorian Popa. 

În timp ce acesta a acuzat-o pe Elena că a afișat un permanent aer de superioritate, ea i-a reproşat artistului că e preocupat doar să-și afișeze pachețelele de mușchi și să defileze la bustul gol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net