Ce ținute a purtat Carmen Iohannis la Paris! Prima Doamnă, în rochie de vară în plină iarnă?

image
Carmen și Klaus Iohannis, la întâlnirea cu reprezentanţii comunităţii române din Franţa

Carmen Iohannis i-a fost alături Președintelui României în cadrul unei vizite oficiale la Paris, cei doi șefi de stat stabilind să semneze marți, 27 noiembrie, o Declaraţie politică privind Parteneriatul strategic dintre cele două ţări. Invitați la Palatul Elysee, Prima Doamnă a României și soțul său au fost nevoiți să se ridice la așteptările vestimentare impuse de codul de „etichetă” pentru un astfel de eveniment.

În cadrul ultimei vizite a cuplului prezidențial în Franța, ținutele purtate de Carmen Iohannis au fost comentate apreciativ în presa internațională, deși, de-a lungul timpului, Primei Doamne a României i-a fost reproșat, de către numeroase voci autohtone, faptul că nu ar respecta codul vestimentar impus sau sfaturile specialiștilor cu privire la aparițiile sale oficiale.

Carmen Iohannis, noi greșeli vestimentare?

Totuși, soția Președintelui României reușește întotdeauna să întoarcă privirile celor din jur, orice apariție oficială a sa făcând subiectul unor mici controverse în spațiul media. Deși apelează la sfaturile stiliștilor, mulți sunt de părere că Prima Doamnă, în vârstă de 58 de ani, nu excelează la capitolul vestimentație. De cealaltă parte stau însă admiratorii soției lui Iohannis, care o consideră pe aceasta ca fiind una dintre cele mai elegante femei din România.

image
Carmen Iohannis a purtat o ținută nepotrivită pentru anotimpul rece

Cert este că penultima apariție a lui Carmen Iohannis în Franța a unit cele două tabere, aceștia ajungând la un consens: ținuta purtată de Prima Doamnă a fost impecabilă. Urmând aceeași rețetă, în cadrul unei noi vizite oficiale în Paris, soția președintelui a purtat două ținute elegante, una dintre ele fiind apropiată ca nuanță de outfit-ul care i-a adus multe laude, însă de data aceasta, Prima Doamnă a omis un aspect: venirea iernii.

image
Carmen Iohannis, alături de Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron

Carmen Iohannis a purtat două rochii elegante, de culoare albastră, în nuanțe diferite, însă mulți au considerat o gafă vestimentară faptul că ținutele erau subțiri, potrivite mai degrabă pentru un anotimp călduros. Cum tempraturile de afară sunt din ce în ce mai scăzute, Prima Doamnă a fost din nou criticată pentru alegerile făcute.

Carmen Iohannis, în rochie de vară pe timpul iernii?

Carmen şi Klaus Iohannis au răspuns pozitiv invitaţiei lui Brigitte şi Emmanuel Macron de-a le fi oaspeţi de onoare la Palatul Elysee. Preşedintele României şi soția sa au luat parte, luni, 26 noiembrie, la întâlnirea cu reprezentanţii comunităţii române din Franţa, desfăşurată la Ambasada României din Paris. Rochia Primei Doamne a atras din nou toate privirile, însă multe voci au considerat-o ca fiind nepotrivită pentru vremea de afară.

image
Carmen și Klaus Iohannis, la întâlnirea cu reprezentanţii comunităţii române din FranţaFoto: Administrația Prezidențială

Carmen Iohannis a optat pentru o creaţie a unui designer autohton, cu mâneci transparente, din brocart bleu, asortată cu pantofii de culoare roz și un clutch asemănător, oferind o frumoasă priveliște cromatică. Rochia este elegantă și potrivită pentru un astfel de eveniment, însă nu pe perioada iernii.

Chiar și culoarea sa deschisă duce cu gândul la vară sau primăvară. Se poate observa clar cum Prima Doamnă face notă discordată cu toți oamenii din fotografie, ceilalți fiind îmbrăcați corespunzător pentru sezonul rece.

image
Ținuta Primei Doamne care a primit laude în presa internațională

Carmen Iohannis face notă discordantă și cu Brigitte Macron

Cea de-a doua apariție a soției președintelui României, din următoarea zi, marți, 27 noiembrie, a fost alcătuită dintr-o rochie în nuanță albastră, care ducea cu gândul, din punct de vedere cromatic, la penultima sa ținută pentru care a primit multe laude în presa internațională. Refolosind doar linia cromatică ce i-a adus succesul anterior nu a ajutat-o prea mult pe Prima Doamnă a României, totuși, care a purtat, din nou, o rochie mult prea subțire.

image
Carmen și Klaus Iohannis, în cadrul vizitei oficiale din Paris

Acest lucru a ieșit in evidență mai ales atunci când Carmen Iohannis a pozat alături de Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron. Soția lui Emmanuel Macron a optat pentru o rochie cu mâneci, din material gros, de culoare gri, care evidenția discrepanța dintre cele două ținute. Carmen Iohannis și-a accesorizat, totuși, ținuta, și cu un palton de culoare albă, însă acest lucru nu a salvat prea mult situația.

Carmen și Klaus Iohannis s au căsătorit în 1989 jpeg
Foto: EPA
Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
gaz pixabay com jpg
sistem de monitorizare cu bratara electronica Foto: IGPR
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu