Ce venituri și avere are Mircea Nicolaidis, noul primar al sectorului 5

13 mai 2022

Actualul viceprimar al sectorului 5, Mircea-Hora┼úiu Nicolaidis ├«l va ├«nlocui pe Piedone la conducerea institu╚Ťiei.

mircea nicolaidis jpg
Mircea-Horaţiu Nicolaidis, noul primar al sectorului 5

La data de 2 mai, Piedone i-a delegat acestuia atribu╚Ťiile de primar, anterior pronun╚Ť─ârii sentin╚Ťei din dosarul Colectiv. Nicolaidis are delegate atribu╚Ťiile de primar pentru ╚Öase luni.

Despre Mircea-Hora┼úiu Nicolaidis ╚Öi rela╚Ťii sale vechi cu fostul primar Cristian Popescu Piedone, Click! a relatat, deja. Mai multe informa╚Ťii aici.

Declara╚Ťia de avere e publicat─â pe site-ul prim─âriei

Nicolaidis este o persoan─â discret─â, iar acest lucru poate fi observat ╚Öi ├«n declara╚Ťia sa de avere. Noul primar de la 5 pare un tip ├«nst─ârit, dar, cu ni╚Öte venituri rahitice.

Astfel, conform declara╚Ťiei de avere, publicat─â anul trecut pe site-ul prim─âriei, Nicolaidis de╚Ťine 43.637 de metri p─âtra╚Ťi de p─âdure ╚Öi un teren intravilan de 604,35 metri p─âtra╚Ťi, ambele ├«n jude╚Ťul Ilfov.

Proprietar de p─âdure, cu salariu rahitic

Conduce un Volkswagen Tiguan, mai precis, un crossover modest ╚Öi, ├«mpreun─â cu so╚Ťia sa, mai de╚Ťine dou─â spa╚Ťii comerciale, o cas─â ├«n Ilfov ╚Öi un apartament ├«n Constan╚Ťa.

Cite╚Öte ╚Öi: Cine este Mircea Nicolaidis, viceprimarul care va lua locul lui Piedone. Prieteni de peste 20 de ani

Nu de╚Ťine bunuri de mare valoare, ci, are de achitat un credit de 24.000 de euro, p├ón─â ├«n 2036. Ciudat e faptul c─â salariul declarat al acestuia plus o indemniza╚Ťie arat─â c─â ├«n anul anterior depunerii declara╚Ťiei ar fi c├ó╚Ötigat lun─â de lun─â pu╚Ťin peste 600 de lei.

So╚Ťia nu are un loc de munc─â declarat

So╚Ťia sa nu e trecut─â ├«n declara╚Ťia de avere ca av├ónd o anumit─â ocupa╚Ťie, ├«ns─â, acest lucru nu ├«nseamn─â c─â femeia ar fi ╚Öomer─â sau c─â nu ar ├«ncasa nici un ban. Pur ╚Öi simplu, Nicolaidis a trecut ├«n dreptul numelui so╚Ťiei suma de 57.442 de lei, ca venit anual ├«nacasat dintr-o chirie.

Cite╚Öte ╚Öi: Fiul lui Piedone, mesaj de revolt─â pentru arestarea edilului: ┬źPentru mine e╚Öti un erou!┬╗

├Äntre Mircea-Hora╚Ťiu Nicolaidis ╚Öi Cristian Popescu Piedone exist─â o prietenie veche de peste 20 de ani, iar prima dat─â au colaborat la un proiect ce viza Sectorul 6.

Joi, 12 mai, acesta l-a a╚Öteptat pe vechiul s─âu prieten la poarta penitenciarului Rahova, ├«mpreun─â cu un grup generos de sus╚Ťin─âtori ╚Öi l-au aplaudat pe Piedone, ├«n timp ce era condus spre poarta pu╚Öc─âriei.

Cristian Popescu Piedone Inquam Photos Octav Ganea (1) jpg
Piedone este închis la Rahova, pușcărie din sectorul 5. Foto: Inquam Photo

├Äntreb─ârile nu au ├«nt├órziat s─â apar─â, ├«ntruc├ót celelalte persoane prezente l├óng─â penitenciar, f─âr─â vreo leg─âtur─â cu Piedone ╚Öi ga╚Öca respectiv─â, nu au ├«n╚Ťeles dac─â ace╚Ötia ├«l aplaudau pe fostul primar pentru presta╚Ťia ├«n materie de administra╚Ťie local─â sau dac─â aplaudau faptul c─â urma s─â fie ├«nchis.

 Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg