Cine este Mircea Nicolaidis, viceprimarul care va lua locul lui Piedone. Prieteni de peste 20 de ani

Mircea Horațiu Nicolaidis este cel care va veni la conducerea primăriei Sectorului 5, după ce primarul Piedone a fost arestat și condamnat la 4 ani de închisoare, în dosarul Colectiv. 

Mircea Nicolaidis va luat locul lui Piedone
Mircea Nicolaidis va luat locul lui Piedone

Actualul viceprimar Mircea-Horaţiu Nicolaidis îi va lua locul lui Piedone la conducerea primăriei Sectorului 5. La data de 2 mai Piedone i-a delegat atribuțiile de primar lui Mircea-Horațiu Nicolaidis, înainte de pronunțarea sentinței în dosarul Colectiv. Nicoladis are atribuțiile de primar, delegate pentru șase luni. 

Între Mircea-Horațiu Nicolaidis și Cristian Popescu Piedone există o prietenie veche de peste 20 de ani, iar prima dată au colaborat la un proiect ce viza Sectorul 6. 

Citește și Fiul lui Piedone, mesaj de revoltă pentru arestarea edilului: «Pentru mine ești un erou!»

Piedone a fost arestat joi foto: Inquam/Octav Ganea
Piedone a fost arestat joi foto: Inquam/Octav Ganea

Nicolaidis l-a așteptat Joi pe Piedone la poarta penitenciarului Rahova

Joi, Nicolaidis a făcut un gest neașteptat față de Piedone, pentru a-și demonstra susținerea, acesta l-a așteptat pe edil în fața penitenciarului Rahova. 

Nicolaidis a fost ales consilier local și apoi viceprimar la alegerile locale din septembrie 2020,  datorită susținerii din partea Partidului Puterii Umaniste, partid fondat de Dan Voiculescu, din care făcea parte și Piedone,.

Prietenia dintre Cristian Popescu Piedone și Mircea-Horaţiu Nicolaidis s-a legat în perioada 1996 - 2004, pe când Nicolaidis era șeful Administrației Piețelor Sector 6, iar Cristian Popescu Piedone deținea funcția de consilier general și inspector la Primăria Sectorului 6. 

Tot în acea perioadă, Piedone a lansat prima campanie de inspectare a piețelor, iar cei vizați erau comercianții care nu-și desfășurau activitatea în legalitate. 

Nicolaidis, implicat în cazul morții a șase persoane cu dizabilități

Nicolaidis a devenit inspector de specialitate în 2005, în cadrul Serviciului Corp Control, iar  în perioada 2006-2009 a fost directorul executiv adjunct al DGASPC Sector 4, mai târziu, în 2017 a devenit directorul instituției.

Citește și Piedone, arestat într-o piesă vestimentară de mii de euro, de la Prada

Scandalurile nu l-au ocolit pe Nicolaidis, când în 2014 a fost implicat într-un caz revoltător, când șase persoane cu dizabilități mintale, aflate în grija DGASPC 4, au murit într-un centru ilegal din Breaza. S-a decsoperit ulterior că doar o singură persoană decedată era înregistrată  la centrul din Breaza. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net