Cei doi frați, loviți de mașină în parcarea Parcului Pantelimon, filmați cu câteva secunde înainte de impact. Cine se afla, de fapt, la volan. VIDEO

Au apărut noi imagini de la accidentul tragic din Pantelimon, care a luat viaţa unui copil și a lăsat un altul fără un picior.  Camerele de supraveghere din zonă au surprins ultimele momente ale celor doi frați înainte de incident.

Imagine de la locul accidentului / foto: ISU
Imagine de la locul accidentului / foto: ISU

Cu doar câteva secunde înainte de impact, copiii se plimbau pe trotinete în parcarea exterioară a parcului.

Din alte înregistrări se poate observa că șoferul, care a fost arestat preventiv, conducea cu viteză. Imediat după impact, mama copiilor aleargă disperată spre locul accidentului.

Băiețelul, în vârstă de doar 9 ani, a murit din cauza rănilor severe, iar sora sa a fost transportată de urgență la spital cu un picior zdrobit.

Detalii despre presupusul adevărat șofer și controversele apărute

Alte imagini îl arată pe tânărul de 19 ani la volanul mașinii. Totuși, surse din anchetă susțin că minorul de 17 ani i-ar fi cerut prietenului său să-i permită să conducă mașina, conducând aproximativ 500 de metri înainte de a lovi copiii.

Rudele copiilor susțin însă că la volan se afla tânărul de 19 ani. Tatăl copiilor a depus o înregistrare la poliție, în care se vede că băiatul de 19 ani era la volan. Bunicul copiilor a declarat la Antena 3 CNN:

„Băiatul îi are pe filmare când cel cu tricou alb, cel de 19 ani, era la volan. A dat la poliţia rutieră, am fost ieri, şi a dat şi la poliţia rutieră filmarea. Acela era la volan, băiatul de 19 ani.”

Imediat după accident, cei doi tineri au fugit prin parc, evitând oamenii din zonă. Imaginile de pe camerele de supraveghere îi arată cum se fac nevăzuți imediat după impact.

Starea de sănătate a fetiței s-a mai îmbunătățit

Fetița este în continuare la Secția ATI, iar medicii au anunțat că a fost detubată și este conștientă și stabilă. Trupul fratelui ei a fost ridicat de la INML și depus la capelă, urmând să fie înmormântat în zilele următoare.

Bunicul copiilor a descris durerea familiei: „Mergea totul în familia noastră perfect, copiii erau superbi, erau doi boboci de copii, 7 ani jumate şi 9 ani jumate, învățau bine, făceau sport, erau copii educaţi, copii cuminţi şi odată s-a năruit cerul deasupra noastră.”

Această tragedie a lăsat o familie devastată și a generat controverse privind responsabilitatea celor implicați în accident.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net