Cine este Angelika, fata dispărută în Pădurea Dumbrava. Ce ciudățenie au descoperit polițiștii în timpul căutărilor

Ultima actualizare:

Angelika Maurer, fata de 25 de ani care a dispărut de aproape o lună și pentru care joi s-au mobilizat sute de voluntari ca să o caute, se pregătea să devină preot, o meserie extrem de rară pentru o femeie în România. Cunoscuții și familia exclud varianta sinuciderii, iar unele obiecte descoperite de polițiști în timpul căutărilor ridică mari semne de întrebare.

Angelika Maurer, studenta dispărută în zona Pădurii Dumbrava din Sibiu. Foto: Captură Video
Angelika Maurer, studenta dispărută în zona Pădurii Dumbrava din Sibiu. Foto: Captură Video

Cazul Angelika Maurer. De ce studenta disparutĂ de aproape o lună e cautată abia acum 

Angelika Maurer a dispărut pe 8 februarie. O săptămână mai târziu, fratele ei a anunțat dispariția studentei. Pe 24 februarie, polițiștii au găsit, într-o pădure de lână Sibiu, telefonul, portofelul și alte obiecte persoanele. De atunci, în fiecare zi, au fost organizate căutări.

Peste 400 de voluntari, polițiști, jandarmi montani și salvamontiști s-au mobilizat joi și au început căutările în Pădurea Dumbrava din județul Sibiu. Descoperirea unor obiecte i-a pus pe gânduri pe anchetatori, iar acest lucru i-a determinat pe oameni să plece pe urmele tinerei.

În Parcul Național „Dumbrava Sibiului”, unde se află și Muzeul Astra, au fost scotocite 500 de hectare de pădure. Polițiștii au adus și mai mulți câini de urmă.

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante în ceea ce privește dispariția Angelikai. O răpire, înscenarea unei răpiri sau un atac al animalelor sălbatice ori a unui răufăcător sunt ipotezele pe care polițiștii le au în vedere.

Obiectele Angelikăi descoperite în poziții ciudate

Foarte bizar este felul în care au fost descoperite în urmă cu câteva zile, de familie și poliție, mai multe obiecte aparținând tinerei. Portofelul, telefonul, ochelarii, ţigara electronică și cheile Angelikai erau parcă așezate cu grijă pe pământ aprope în linie dreaptă și la aproximativ aceeași distanță.

Cel mai ciudat lucru era poziția țigării electronice care a fost găsită în poziție verticală.

"A fost găsit joi portofelul cu cardurile și banii în el, puțin împrăștiate, scoase. Vineri au fost găsit telefonul pus pe un buștean, cheile, ochelarii și o țigaretă electronică pusă în poziție drept jos, nici dacă se topea zăpada nu rămânea în poziția aia", a declarat Alin Bozan, reprezentant organziația Rescue, potrivit ProTv.

Tânăra nu avea probleme sentimentale și nici financiare. Primea o bursă de la facultate, iar părinții ei îi trimiteau periodic bani. Fiind vorbitoare de limba germană, Angelika era pe timpul verii ghid al Bisericii Evanghelice pentru turiștii străini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net