Cine este românul care vinde un kilogram de cireșe cu 2 lei. Condiția impusă de acesta

Anunțul făcut de un producător de cireșe a luat prin surprindere pe toată lumea. Acesta a spus că vinde kilogramul de cireșe cu doar 2 lei. O adevărată surpriză având în vedere că cele mai mici prețuri de pe piață sunt de 30 - 40 de lei pentru un kilogram. 

Românul care vinde cele mai ieftine cireșe Foto: captură TikTok
Românul care vinde cele mai ieftine cireșe Foto: captură TikTok

Vinde cireșe cu 2 lei kilogramul 

Un producător local a luat decizia de a-și vinde producția de cireşe la un preț mic. Astfel, pentru un kilogram de cireșe, românii pot scoate din buzunar suma de 2 lei. Decizia tânărului producător este o adevărată surpriză având în vedere că cele mai mici prețuri de pe piață pornesc de la 30 - 40 de lei. În piețe și magazine, cireșele autohtone pot depăși 50 de lei/kg.

Este vorba, mai exact, de Ionuț Paul Țipoș, un tânăr producător, din localitatea Dulcești, județul Iași, care a făcut anunțul că vinde cireșele la 2 lei/kg. Cu toate acestea, tânărul a impus o condiție. Doritorii trebuie să meargă să le culeagă. Anunțul a fost făcut de acesta pe TikTok.

"Am mers mai des pe la Biserică și a dat Dumnezeu la fiecare după inima lui"

„Vând cireșe cu doar 2 lei/kg. Da, ați auzit bine, 2 lei kilogramul, doar că trebuie să veniți să vi le culegeți singuri. Copacii sunt foarte încărcați. Dacă doriți, lăsați-mi un mesaj sau trimiteți postarea acesta cuiva care vrea cireșe la cel mai bun preț din România, atenție! Ia, uite, câte cireșe și este plin tot copacul.

N-am văzut niciodată atâtea cireșe pe un copac. Vi s-au copt cireșele? Ia uitați cum stau cireșele la mine! Zici că sunt struguri de masă! Ați mai văzut așa copac încărcat cu cireșe? Măi, oameni buni, înseamnă că anul acesta am fost mai bun, am mers mai des pe la Biserică și a dat Dumnezeu la fiecare după inima lui. S-au făcut cireșele la tine, dar nici în halul acesta, uitați aici!”, spune tânărul în filmulețul postat pe TikTok. 

Ce au comentat internauții 

Oferta tânărului nu a trecut neobservată, clipul reușind să stârnească un val de reacții. În rubrica de comentarii, internauții l-au întrebat unde este localizată livada. În schimb, alții au făcut glume pe baza prețului spunând că este prea mic ca să fie adevărat: „Prețul nu este chiar asa mic, există riscul să te prindă adevăratul proprietar”„Eu culeg mai repede decât graurii” sau „Se poate culege cu crengi? Sa vin cu căruța?”.

„Apetisante, gustoase și frumos colorate, cireșele de mai vă așteaptă să le achiziționați la prețul de 15 lei/kg de la punctele de vânzare ale SCDP Bistrița: chioșcul de la poarta unității și magazinul de pe str. M. Eminescu nr. 11.″, anunță cei de la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Bistrița.

Tot aici găsiți și flori de trandafiri pentru petale, soiul “Argeş 1”, un soi românesc creat de Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Piteşti-Mărăcineni, adaptat condițiilor climatice din zona Bistriței. Acest soi este extrem de parfumat, având o culoare roz-aprins, și poate fi utilizat la prepararea siropurilor, gemurilor, uleiurilor, esențelor, dar și pentru produsele cosmetice. Prețul este de 20 lei/lădița cu 1,5 kg flori de trandafiri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net