Cine este tânăra din Bistrița care a fost găsită fără suflare în propria locuință! Avea 27 de ani și a murit intoxicată alături de părinți

Oana, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită moartă alături de mama şi tatăl ei. Toți s-au intoxicat cu monoxidul de carbon emis de centrala termică din apartament. Mirosul de monoxid s-a împrăștiat și pe casa scării, astfel că vecinii au anunțat serviciile de urgență și au evacuat blocul. 

Oana, tânăra găsită moartă în casă Foto: Observatornews.ro
Oana, tânăra găsită moartă în casă Foto: Observatornews.ro

Tănăra a murit intoxicată alături de părinți 

Alarma s-a dat la scurt timp după lăsarea serii. Pentru a evita riscul unei explozii, pompierii au evacuat locatarii a 11 apartamente a blocului din Bistriţa. La etajul 1, cei doi soţi şi fiica lor de 27 de ani nu au mai reuşit să se salveze. Pompierii i-au găsit fără suflare în apartament. „L-a găsit în baie mort, nu ştiu ce s-a întâmplat. A murit şi copilul, au murit şi părinţii", a mărturisit un vecin. 

Oana trebuia astăzi să meargă la aeroport. De mâine reîncepea munca în Spania, unde lucra la o reprezentanţă auto ca şef de departament. Părinţii urmau să mai rămână în ţară, deşi au muncit şi ei ani de zile în Spania pentru a-şi construi o casă, iar în prezent mai aveau lucrări de terminat.

L-a găsit în baie mort, nu ştiu ce s-a întâmplat. A murit şi copilul, au murit şi părinţii. S-au dus în Spania să facă ceva şi acum totul s-a distrus", povestesc vecinii. Tatăl era o persoană respectată şi deţinea o firmă de TIR-uri. Nimeni nu poate trece peste tragedia care a îndoliat o întreagă comunitate.

Și alte persoane se intoxicaseră cu monoxid de carbon

Cu doar câteva ore înainte de producerea tragediei, o altă familie din bloc ar fi ajuns la urgenţe după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Deşi medicii au identificat atunci cauza, nimeni nu a luat nicio măsură. Poliţia a deschis o anchetă. Zdrobite de durere, rudele familiei decedate se pregătesc acum de înmormântare. 

Ce au declarat cei de la ISU Bistrița 

„Din păcate, în momentul în care s-a asigurat accesul în interiorul apartamentului la intrarea căruia s-a detectat o concentrație mare de gaz metan, echipajele de intervenție au găsit trei persoane (două femei și un barbat) fără semne vitale. O parte din locatarii scării s-au autoevacuat, pompierii au procedat pentru evacuarea câtorva persoane ramase în apartamente”, precizează reprezentanții ISU Bistrița.

Reprezentantul ISU Bistrița-Năsăud a declarat că au fost evacuate sau s-au autoevacuat aproximativ 20 de persoane de pe casa scării. „Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate de pe casa scării sau s-au autoevacuat în condiţii de siguranţă. Valorile indicate de detectorul de gaz erau foarte mari în apropierea apartamentului unde au fost găsite, din păcate, trei persoane fără semne vitale”, spune Marius Rus, purt.cuv. ISU Bistrița-Năsăud.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
obiect valoros jpg
femeie trista jpg
Targ de Craciun Craiova 2023   027 jpg
meghan markle rochie rosie lachildrendshospital gettyimages jpg
hannah rose papusi jpg
imelda marcos jpg
vreme ploi jpg
cigarette 8771248 1280 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net