Cine spunea că litoralul românesc e scump, n-a auzit de locul acesta! Cazarea costă doar 30 de lei pe zi

Litoralul din România se poate dovedi destul de scump, mai ales în zona de lux Mamaia. Ce-i drept, prețurile au crescut în majoritatea stațiunilor, iar turiștii pot scoate din buzunar câteva mii de lei bune pentru un weekend petrecut pe malul Mării Negre.

În ciuda scumpirilor care au pus stăpânire pe litoralul românesc, există un loc pe care turiștii în caracterizează ca fiind de poveste. Și unde mai pui că este foarte ieftin! Totuși, nu este pentru oricine, dat fiind faptul că implică să stai la cort. Dacă vrei totuși să te bucuri de atmosfera de la mare, fără pretenții de 5 stele, iată o variantă deloc costisitoare.

S-ar putea să te intereseze și:  Aici e cea mai frumoasă plajă a Mării Negre din România! Cât costă o cazare

Plaja de la Corbu se numără printre preferatele turiștilor care optează pentru cazarea la camping. Experiența este una extrem de plăcută, în ciuda comentariilor potrivit cărora e greu să stai la cort vara. La Corbu există spații special amenajate pentru turiștii dornici de a sta la cort, însă plaja nu este amenajată, ci așa cum a lăsat-o Mama Natură.

30 de lei- atât costă să mergi cu cortul la Marea Neagră, la Corbu. De ce trebuie să faci asta, măcar o dată-n viață?

Prețul este foarte avantajos, însă dacă alegi să pleci pe litoral, cu cortul, trebuie să ții cont de faptul că trebuie să te ocupi de toate aspectele șederii tale, de la mâncare, până la amenajarea spațiului de dormit (așternuturi, saltea de pat, scaune etc.). Spre surprinderea multora, anumite corturi au chiar și dotări speciale, precum duș, toalete și chiar și un frigider, unde îți poți stoca alimentele perisabile.

La fel de interesant: Surpriză pe litoral! E aglomerație mare, mon cher, dar nu Mamaia este stațiunea preferată de turiști

 “Fiecare are o tematică specială, inspirată din cultura amerindiană. O mică terasă în faţă, grup sanitar, duş, venilator, un frigider”, spune Ionuț Bulgaru, administratorul unui astfel de camping, la Observator.

De altfel, dacă nu vrei să optezi pentru un cort deja existent, poți veni cu propriul tău cort sau cu rulota. Administratorii spațiilor de cazare pun la dispoziție 12 astfel de locuri, care sunt amplasate foarte aproape de mare, mai exact la aproximativ 100 de metri.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg