Surpriză pe litoral! E aglomerație mare, mon cher, dar nu Mamaia este stațiunea preferată de turiști

Weekendul acesta este unul dintre cele mai aglomerate din acest sezon estival, transmit autoritățile. Mai bine de 85.000 de turiști au fugit la Marea Neagră pentru a se răcori din cauza caniculei care se înregistrează pe întreg teritoriul României.

eforie nord jpeg

Cu toate acestea, nu Mamaia este stațiunea cu cei mai mulți vizitatori, așa cum ar fi fost de așteptat, dat fiind faptul că este epicentrul distracției. Nici Vama Veche sau Costinești nu sunt pline ochi, deși și aici petrecerile sunt în toi. Se pare că turiștii au ales o variantă mai ieftină și au optat să petreacă sfârșitul de săptămână la Eforie Nord, care este cea mai aglomerată stațiune de la malul mării, în acest moment.

S-ar putea să te intereseze: Pe ce a spart un român 1.200 de lei la o terasă, pe litoralul românesc!: «Țărână ușoară, HoReCa litoral 2022»

Reprezentanții HoReCa transmit că aproximativ 85.000 de turiști vor petrece weekendul la mare, însă este posibil ca numărul să fie chiar mai mare, dacă luăm în calcul și persoanele care au ales să se cazeze în soații neclasificate sau la cunoștințe, relevă Antena 3.

Canicula i-a trimis pe români la mare! Este cel mai aglomerat weekend din acest sezon

Deși multe persoane aleg să își petreacă zilele libere în Eforie Nord, prețurile nu mai sunt atât de mici ca în anii trecuți, comercianții ajungând să le majoreze considerabil. Dacă în Mamaia există numeroase oferte promoționale, pentru că stațiunea s-a golit odată cu valul de scumpiri care a luat stațiunea cu asalt, în Eforie produsele care sutn vândute pe plagă s-au scumpit. Astfel, porumbul, berea, gogoșile sau alte gustări au ajuns să aibă prețuri astronomice.

Ți-am pregătit și:  Ion Țiriac a plătit o avere ca să se relaxeze la Mamaia! Cum arată apartamentele pe care le-a cumpărat

În ciuda faptului că temperaturile din termometre ating valori uriașe, care pot pune în pericol sănătatea, nu toți turiștii țin cont de recomandările autorităților. Oamenii se răcoresc în apa mării, unde era plin ochi la orele prânzului, deși există un cod roșu de caniculă în vigoare.

Pe lângă distracțiile de care ne bucurăm în mod normal la mare, în această perioadă, persoanele prezente în stațiunea Eforie Nord au avut parte de o surpriză neașteptată în cursul zilei de astăzi, 23 iulie. Este vorba despre doi delfini care și-au făcut apariția foarte aproape de malul mării în jurul orelor prânzului, transmite Cancan.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net