Cine sunt cei doi tineri arși de vii, după ce maşina lor a luat foc, în Galați. Șoferul avea carnet de trei luni

Dragoș și Ilie, cei doi tineri în vârstă de 17 și 22 de ani, au pierit într-un tragic accident rutier urmat de un incendiu, care a avut loc marți dimineață pe DN24 în localitatea Berheci din Galați.

Cei doi tineri nu au avut nicio șansă să supraviețuiască impactului / foto: ISU Galați
Cei doi tineri nu au avut nicio șansă să supraviețuiască impactului / foto: ISU Galați

Evenimentul a avut loc pe DN24 în Berheci, Galați, unde o mașină și un camion au fost cuprinse de flăcări în urma unui accident.

Incendiul, declanșat în urma impactului rutier, s-a extins rapid la ambele vehicule implicate, determinând intervenția unui elicopter SMURD la fața locului.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a confirmat că cele două persoane din autoturism au fost găsite carbonizate, iar echipajul de intervenție a fost mobilizat pentru a gestiona situația de urgență.

Șoferul autoturismului, Ilie, avea doar 22 ani și era la începutul experienței de conducere, obținând permisul în luna octombrie a anului 2023. Celălalt tânăr, Dragoș, în vârstă de 17 ani, era vărul lui Ilie și se afla în mașină în momentul tragic al accidentului.

Ei sunt cei doi tineri care au murit în accident / foto: social media
Ei sunt cei doi tineri care au murit în accident / foto: social media

Șoferul camionului a fost transportat la spital, în stare de șoc

Conducătorul autocamionului a fost transportat la spital într-o stare de șoc. Informațiile preliminare furnizate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați arată că accidentul a avut loc pe data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45, pe DE 581 – DN 24, în localitatea Gara Berheci.

Potrivit anchetei preliminare, autoturismul, care se deplasa dinspre Tecuci spre Bîrlad, a pierdut controlul direcției de mers, lovind un parapet și intrând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autocamionul care venea din sens opus.

În urma impactului, autoturismul a fost cuprins de flăcări, iar cei doi tineri, șoferul de 22 de ani și pasagerul de 17 ani, au pierit. Comunicatul oficial transmis presei oferă detalii despre circumstanțele tragice ale evenimentului și investigațiile în desfășurare.

„În data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DE 581 – DN 24, în localitatea Gara Berheci.

Din primele cercetări, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au stabilit că un autoturism care se deplasa din direcţia Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, ar fi acroşat un parapet şi apoi ar fi intrat pe contrasens, intrând in coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus”, a transmis IPJ Galaţi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net