Copil de 12 ani, mușcat de un câine periculos, sub ochii stăpânului animalului. Primarul a dus băiatul la spital

Un băiat în vârstă de 12 ani din Gorj a fost mușcat de un câine din rasa Amstaff, care fusese lăsat liber de către stăpân. Proprietarul animalului este cercetat penal, scrie adevărul.ro.

Copilul a fost mușcat de mână de câinele considerat periculos Foto: Pixabay.com
Copilul a fost mușcat de mână de câinele considerat periculos Foto: Pixabay.com

Copil mușcat de câine, în județul Gorj

Un copil în vârstă de 12 ani din localitatea Turburea, din județul Gorj, a fost mușcat duminică, 28 mai, de un câine care era pe stradă împreună cu stăpânul său și nu avea botniță. Patrupedul l-a atacat instant pe băiatul care se juca.

Copilul se află în aceste momente într-o stare bună și a fost dus la spital de către primarul comunei. Băiatul se afla pe o stradă din localitatea Turburea când a fost atacat de câine. Animalul se afla împreună cu stăpânul său și nu avea botniță, deși face parte dintr-o rasă considerată periculoasă. Animalul s-a repezit spre copil și a încercat să îl atace la gât, însă copilul s-a apărat, protejându-și fața.

Câinele a mușcat copilul de mână

Câinele l-a mușcat de mână. El are o rană deschisă la antebraț și primele îngrijiri medicale le-a primit la Centrul de permanență din localitatea Turburea. Incidentul s-a petrecut sub ochii stăpânului câinelui, care așa cum susține bunica copilului, aflată la locul faptei, a asistat pasiv la scenă.

Poliția a fost anunțată, iar polițiștii au deschis o anchetă.

Ucisă de câini, în București 

Ana Oros, femeia de 43 de ani atacată de câini în apropiere de Lacul Morii din București în timp ce făcea jogging, a murit în câteva minute deoarece i-a fost secționată artera femurală. În urma altui atac, Ana Oros era parte vătămată și în alt dosar care de opt luni bate pasul pe loc, fără niciun suspect.

„Martorul care a sunat la 112 era departe, la un kilometru și jumătate de locul atacului, undeva de pe malul celălalt al lacului. Se plimba cu soția, a alergat spre locul cu pricina, dar nu a mai putut să facă nimic. Până a sosit echipajul SMURD a decedat”, ne-a declarat o sursă apropiată anchetei.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

image
image
image
image
image
image
shutterstock 179983460 jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
Crizantemă jpeg
Un nou sezon de „Străzi deschise”, începând din weekendul 29-30 aprilie, pe Calea Victoriei (foto: Facebook / Nicușor Dan)
Carmen Iohannis si Jill Biden in Romania scoala elevi ucraineni (4) jpg
sabine boghici jpg