Criminalul din Bihor, Bone Ferenc, și-a recunoscut fapta! Motivul pentru care și-a ucis iubita

Ultima actualizare:

Bărbatul care a îngrozit România, după ce și-a ucis partenera și i-a abandonat trupul în spatele unei benzinării, a recunoscut odioasa faptă în fața autorităților. Bone Ferenc a spus și motivul ce l-a determinat să comită cumplitul gest. 

Criminalul din Bihor, Bone Ferenc, și-a recunoscut fapta! Motivul pentru care și-a ucis iubita
Criminalul din Bihor, Bone Ferenc, și-a recunoscut fapta! Motivul pentru care și-a ucis iubita

Individul a strâns-o de gât pe iubita sa, Beata Molnar, după ce aceasta i-a refuzat cererea în căsătorie și și-a exprimat dorința de a se întoarce în Cluj. 

Citește și A fost prins suspectul de crimă din Bihor. Incredibil unde se ascundea!

Bone Ferenc a făcut mărturisiri înfiorătoare polițiștilor și le-a spus că și-a pierdut simțul rațiunii, după ce tânără i-a refuzat cererea în căsătorie și a început să o sugrume, într-un acces de furie. Ferenc și-a dat seama că și-a ucis iubita, abia când chipul Beatei Molnar a devenit palid, iar trupul ei era inert. 

Bone Ferenc a pus trupul tinerei în portbagaj

Criminalul a oferit detalii despre cum a acționat imediat după ce și-a omorât iubita. Ferenc a relatat că a pus trupul tinerei într-un sac menajer și l-a transportat în interiorul portabagajului mașinii personale, apoi i-a abandonat cadavrul în spatele unei benzinării. 

Acesta a mai precizat că s-a oprit de două ori pe drum pentru a găsi un loc potrivit, unde să ascundă trupul neînsuflețit al iubiteii sale, notează Antena 3

Citește și O tânără de 21 de ani, din Vaslui, și-a înjunghiat mortal soțul

Dispariția tinerei a fost sesizată la data de 23 mai

Apropiații victimei au semnalat la Poliție dipariția tinerei, luni, 23 mai.

,,Luni, 23 mai, în jurul orei 13:05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că la data de 21 mai, în jurul orei 12:00, MOLNAR BEATA în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș ar fi plecat de la locuința ei din Cluj-Napoca, în prezența prietenului ei, respectiv un bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, înspre comuna Mărgău, localitatea Răchițele, județul Cluj, iar până în prezent nu au mai revenit”, spuneau polițiștii.

Bone Ferenc fusese condamnat în 2021 pentru că și-a bătut iubit în plină stradă

Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, avea la activ o condamnare pentru abuz fizic asupra iubitei sale, în 2021, când a primit o pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Individul era cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca și a fost dat afară după ce și-a bătut prietena pe stradă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net