Criminalul în serie care a îngrozit România în anii '90 poate fi eliberat! Vecinii sunt îngroziți

Unul dintre cei mai periculoși criminali în serie din România urmează să fie eliberat din închisoare! Iulian Țigănilă are trei condamnări și cel puțin șapte crime, iar de-a lungul anilor '90, întreaga țară a fost terifiată de brutalitatea faptelor acestuia. Judecătorii au schimbat pedeapsa pe care acesta o avea, de la închisoare pe viață, la numai 25 de ani de detenție.

Iulian Țigănilă poate fi eliberat în curând / foto: Jurnal de Argeș
Iulian Țigănilă poate fi eliberat în curând / foto: Jurnal de Argeș

Iulian Țigănilă, poreclit și al doilea Ion Rîmaru, are acum 62 de ani și este la un pas de a reveni în libertate. Pedeapsa criminalului în serie a fost schimbată, de la încarcerare pe viață, la numai 25 de ani în spatele gratiilor. Anchetatorii au avut nevoie de 15 ani pentru pentru a reuși să dea de urma cadavrelor lăsate în urmă de criminalul în serie, conform observatornews.ro,   

Deși acesta a continuat să spună că este nevinovat, anchetatorii au găsit, de-a lungul anchetei, rămășițe umane în fântâni, iar tocmai în anul 2015, cel care a comis crimele odioase din Ungheni (Argeș) a fost condamnat pe viață, după ce, în anii 2004 și 2007, mai primise alte condamnări pentru omor.

Un criminal în serie poate fi eliberat în curând

Deși a ucis 7 oameni, Iulian Țigănilă a reușit să convingă instanța să îi comunte pedeapsa la numai 25 de ani, în pofida eforturilor procurorilor. Iar în ciuda faptului că vecinii acestuia sunt înspăimântați de întoarcerea ucigașului în serie, este posibil ca Iulian Țigănilă să fie eliberat, în curând, din penitenciarul Rahova. Acesta ar urma să intre în Comisia de eliberări condiționate.

Între timp, vecinii acestuia se tem de posibilitatea ca ucigașul în serie să se întoarcă, deoarece, spun ei, el ar fi spus că intenționează să ucidă din nou, atunci când va fi eliberat. „Mai are câţiva care a zis că îi omoară când se eliberează”, au spus vecinii lui Iulian Țigănilă, conform sursei citate. Ucigașul în serie obișnuia să se împrietenească cu victimele, apoi le omora, pentru a le fura bunurile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net