Și-a amputat picioarele pentru o asigurare de 1,3 milioane de dolari! Ce sumă infimă a primit de fapt

Un caz cu totul șocant a avut loc în Taiwan, unde un tânăr, dorind să se îmbogățească cât mai rapid posibil, și-a amputat picioarele și a cerut o despăgubire în valoare de 1,3 milioane de dolari, din partea unei asigurări. Cu toate acestea, nu doar că a primit numai suma de 7.200 de dolari, însă acum este nevoit să îi înapoieze și pe aceștia!

Tânărul a sperat să se îmbogățească / foto: Biroul de Investigații Criminale din Taiwan
Tânărul a sperat să se îmbogățească / foto: Biroul de Investigații Criminale din Taiwan

Cu toții am visat la o modalitate rapidă de a câștiga o sumă serioasă de bani. Cu toate acestea, poate că cei mai mulți dintre noi vom încerca să transformăm acest vis în realitate cumpărând, ocazional, un bilet la Loto. Însă, spre uimirea autorităților, un tânăr în vârstă de numai 23 de ani, din Taiwan, a decis că cel mai bun mod pentru a se îmbogăți este să își amputeze picioarele!

Potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, tânărul, pe numele său Zhang, și-a ținut ambele picioare într-o găleată cu gheață vreme de 10 ore, astfel încât medicii au fost nevoiți să le amputeze. Zhang ar fi fost convins să facă acest gest extrem de către un prieten de-al său, Liao, pentru a primi bani de la asigurări. Se pare că Liao i-ar fi spus prietenului său că este urmărit de gangsteri.

Și-a amputat picioarele pentru a primi bani

Astfel, cu numai câteva zile înainte de a face acest gest extrem, Zhang și-a cumpărat mai multe polițe scumpe de asigurare de viață, cât și o asigurare de călătorie și o asigurare împotriva accidentelor. Iar pe data de 26 ianuarie 2023, Zhang s-a plimbat pe o motocicletă prin Taipei, încercând să creeze impresia că i-au înghețat picioarele.

Evident, picioarele tânărului nu au înghețat în timpul plimbării, fiind și destul de cald în acea noapte, iar după ce s-a întors din oraș, el și-a pus picioarele în găleata cu gheață. Liao și Zhang au fost arestați pentru fraudă și complicitate la vătămare gravă, iar acum trebuie să plătească cei 7.200 de dolari primiți de la asigurări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net