Locurile de muncă unde românii pot obține salarii de 3000 de euro! Deja se caută angajați

Ultima actualizare:

Angajatorii din țara noastră deja au început recrutările pentru locurile de muncă sezoniere, iar mii de locuri de muncă au devenit disponibile celor care își doresc să facă bani frumoși în această vară, cât și în perioada sărbătorilor pascale.

Ce salarii se pot primii în aceste domenii
Ce salarii se pot primii în aceste domenii

De-a lungul ultimelor 30 de zile, nu mai puțin de 25.000 de locuri de muncă au devenit disponibile pe platofrma online eJobs, potrivit informațiilor de la obseratornews.ro. Dintre acestea, un număr impresionant de 3.500 de locuri de muncă vin din partea companiilor din turism, cât și HoReCa, care, după retail, este cel de-al doilea cel mai activ domeniu, în privința angajărilor.

De asemenea, undeva în jur de o treime dintre locurile de muncă din turism și HoReCa sunt pentru străinătate. Angajatorii sunt în căutarea românilor care ar fi dispuși să se mute, până în toamnă, pentru a putea munci în aceste domenii. Cele mai multe dintre locurile de muncă din străinătate, în aceste domenii, vin din Grecia, urmate de locuri precum Finlanda, Qatar, Italia, cât și Marea Britanie, ori Arabia Saudită.

Ce salarii pot primi angajații din aceste domenii

În privința salariilor pe care românii le pot primi în aceste domenii, este vorba despre sume ce pot ajunga chiar și la 2.500, ori chiar și 3.000 de euro.

„Vorbim în special despre personal hotelier, atât cameriste, cât și bucătari, barmani sau ospătari, despre manipulanți de bagaje în aeroport sau despre însoțitori de bord, iar salariile oferite pleacă de la 800 de euro net și pot ajunge până la 2.500 - 3.000 de euro”, a spus, conform sursei citate, CEO eJobs.ro, Bogdan Badea.

De asemenea, pe lângă turism și HoReCa, o mulțime de oportunități de muncă au apărut și în retail, în această perioadă. Iar, în cazul acestora, numai 1,4% au fost postate de către angajatori din afara țării noastre.

„Dacă în cazul turismului, vedem un număr foarte mare de joburi care sunt pentru străinătate, pentru retail, doar 1,4% sunt postate de angajatori din afara țării. Tot foarte mic este și procentul celor care scot în piață joburi remote. De fapt, 98% dintre pozițiile deschise în retail presupun prezența la sediu”, a mai explicat Bogdan Badea, conform sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net